Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: obiektyw do 400d fotografowanie siatkówki.

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Wiecie co? Siądźcie kiedyś na hali, albo przed telewizorem (tam też widać czsem) i poobserwujcie czym fotografują ci, co robią codzienną prasową sieczkę. Ci, co z tego żyją i nie ma że boli bo obiektyw był nie taki. Przecież pisze Wam vitez że mozna wszystkim, ale końcowy efekt się liczy. Albo więc słuchacie, co mówią ci, którzy uważają nieskromnie, że mają jakieś doświadczenie i mogą doradzić czym najlepiej można robić sito (i cokolwiek innego równie specyficznego), albo przekonujecie się wzajemnie, że owszem, wszyscy wiemy, ale może uda się obejść. Tylko w takim razie po cholerę pytać?!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rolaj Zobacz posta
    Wiecie co? Siądźcie kiedyś na hali, albo przed telewizorem (tam też widać czsem) i poobserwujcie czym fotografują ci, co robią codzienną prasową sieczkę.
    Wydaje mi sie ze widzialem przynajmniej kilka 300 2.8 IS L. No ale nadal pozostaje kwestia jednak ceny. Wiec nie zagalopowujmy sie za bardzo. Przy takim budzecie to 70-200 4L bedzie najznosniejszy. Tylko BLAGAM - nie odszumiac na sile z iso1600 . Po zmniejszeniu czy wydruku nie bedzie widac (byle byly dobrze naswietlone).

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Wydaje mi sie ze widzialem przynajmniej kilka 300 2.8 IS L.
    Oczywiście (bz IS też) Zwłaszcz w dużych halach. Spodek w Katowicach, nowa hala w Kędzierzynie - Koźlu, okrąglak w Opolu np. Nie jest za blisko, wysokie balkony, można się też usadowić na schodach na widowni. Pierwszy kontakt z takim cudem, manualnym jeszcze, miałem gdy robiłem Canonem F1n.

Uprawnienia umieszczania postów