Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: obiektyw do 400d fotografowanie siatkówki.

Mieszany widok

neochan
    Guest

Domyślnie

aha na pewno macie rację, dzięki za sugestie tylko teraz obiektyw mi potrzebny nie za drogi nie będę wysyłał zdjęć do agencji tylko będą po meczu na stronie wrzucone

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Z dołu można fajnie robić: przyjęcie, trenerów, jakieś pady na ziemię, jeśli można stanąć za linią tylną (nie usiąść) to w przypadku siatkówki mężczyzn istnieje szansa na fotografowanie ataku/bloku.

w przypadku kobiet już nie.

ale ogólnie - jak wyżej.
    atak najlepiej fotografować z nad siatki
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Coś już napisał Awatar M_Kuron
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Ta zasada chyba sprawdza się wtedy kiedy mamy presję czasu. Jerśli robimy zdjęcia dla siebie, można zawsze wymyślić coś nowego. Fotografując dla klubu, (będąc na całych zawodach) można zawsze poświęcić trochę czasu na eksperymenty. Ja zawsze jestem 1-1,5 seta i szybka wysyłka do agencji. To niestety trochę zabija radość fotografowania. Co mecz to samo...
    5D mkII + 24-70 L + 24 1.4 L + 35 2.0 + 50 1.4 + C 85 1.8 + Sigma 70 macro + 135 L + 580ex
    www.maciejkuron.pl

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M_Kuron Zobacz posta
    Ja zawsze jestem 1-1,5 seta i szybka wysyłka do agencji. To niestety trochę zabija radość fotografowania. Co mecz to samo...
    Coś o tym wiem....

neochan
    Guest

Domyślnie

fajnie że jest tu tylu doświadczonych fotografów, tylko panowie, moglibyście coś doradzić początkującemu co myślicie o kupnie używanego obiektywu?

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez neochan Zobacz posta
    fajnie że jest tu tylu doświadczonych fotografów, tylko panowie, moglibyście coś doradzić początkującemu co myślicie o kupnie używanego obiektywu?
    A możesz go najpierw sprawdzić? Jeśli rezultaty Cię zadowolą, to czemu nie.

neochan
    Guest

Domyślnie

najpierw muszę wiedzieć czego szukać, dlatego proszę was o pomoc myślę że byłaby możliwość sprawdzenia.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez neochan Zobacz posta
    najpierw muszę wiedzieć czego szukać, dlatego proszę was o pomoc myślę że byłaby możliwość sprawdzenia.
    Mi sie na siatkowce 70-200 2.8 IS L swietnie sprawdza... ale podejrzewam ze nie spelni kryterium ceny .

A lubie robic (na szczescie dla siebie) wlasnie ataki/bloki. Ciekawe jak bedzie wygladac nowa hala Politechniki (na poprzedniej mozna bylo bezproblemowo chodzic dookola boiska nawet nie majac akredytacji). Jak bedzie balkon jakis to sprobuje tam.

Uzależniony

Domyślnie

Tak jak vitez powyżej (bez IS). Doradzać się nie podejmuję.

neochan
    Guest

Domyślnie

no ja niestety 5 tysięcy na obiektyw nie mam
    chyba będę polować na Canona 70-210/3.5-4.5 USM. Co myślicie o tym sprzęcie?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów