Zemun, ja ci już chyba pisałem, że robisz świetne foty? Bardzo mi się podobają!
Zemun, ja ci już chyba pisałem, że robisz świetne foty? Bardzo mi się podobają!
fajne fajne!
mgtan, adikPL, Elandril, himi, josif - Dziękuję serdecznie
mgtan -> Niestety takich ludzi jest więcej, niż mogłoby się wydawać...
adikPL -> Zgadza się, wrzuciłem to zdjęcie na oph
himi -> Dzięki. Pisałeś, ale miło się czyta ponownie takie pochlebstwa ; ).
zaglądam do tej galerii pierwszy raz ale jestem pod ogromnym wrażeniem:smile:, gratuluję piękne foty:smile:
Canon EOS 70D, Canon 100-400 L mk2, Canon 100, Tamron 17-50 1:2,8IF LD XR Di II Aspherical, Manfrotto 190 X PROB + 804 RC2
Wypas! Tak chciałbym focić![]()
Hej, przejrzałem wszystkie Twoje foty w tym wątku - powiem tak, żałuje że przechodzisz na system Nikona i sprzedajesz sprzęt na C i nie będzie Cię tutaj.
Świetne obrazki, pozdrawiam.
Super te zdjęcia. Kiedyś pisałam reportaż o "zbieraczach" i Twoje zdjęcia bardzo ładnie oddają 'rzeczywistość' i charakter ich pracy. Więcej takich zdjęć proszę![]()
Zdaje mi się, że zaczynam rozumieć, jak należy malować...
100-letni Tycjan
400D kit S10-20 C70-200 4f
piotrr -> Dzięki. Myślę, że zmiana systemu nie spowoduje tego, że przestane wrzucać tu zdjęcia. No chyba, że mnie stąd wyrzucą
. Pozdrawiam
angie -> Dziękuję![]()
Ostatnio edytowane przez Zemun ; 22-10-2009 o 00:05
Zemun, bardzo dobre kadry, szczególnie z ostatniego reportażu. Podoba mi się klasyczne podejście do fotografii, naturalne, z wyczuciem tematu. #35 to dla mnie mistrzostwo gatunku.
Zmiana narzędzia pracy pewnie Ci nie zaszkodzi, chociaż sądząc po zdjęciach nie wiem po co? - no, ale popróbować inne młotki i dłuta zawsze można![]()