Doskonałe zdjęcia, ciekaw jestem ile pracy w przypadku portretów BW włożyłeś w PS. Jeśli mało (nie lubię macherstwa - np wyostrzania w PS, bo moim zdaniem wypacza fotografię) to masz stary wielki talent.
Doskonałe zdjęcia, ciekaw jestem ile pracy w przypadku portretów BW włożyłeś w PS. Jeśli mało (nie lubię macherstwa - np wyostrzania w PS, bo moim zdaniem wypacza fotografię) to masz stary wielki talent.
Czekamy na więcej![]()
jeszcze jedno, podoba mi się też to że nie przesadzasz w swoich zdjęciach z PS, to co uchwyciłes pokazujesz, sporo zdjęć oglądanych na tym forum jest właśnie poPSutych, i czasem się zastanawiam czy nie powinny one lądowac na forym tematycznym Photoshopa i tam być oceniane pod kątem umiejętności i pomysłowości obsługi PSa. No ale takie czasy, focisz i obrabiasz;-) .
Wspaniałe zdjęcia! Bardzo mnie to cieszy, że są jeszcze osoby dla, których fotografia to nie głównie obróbka w programach graficznych.
Dzięki
Dziś dwie kolejne fotki. Tym razem z Bytomia - Bobrek.
11.
Parkour ostatnimi czasy stał się niezwykle popularny. Praktycznie już na każdym większym osiedlu, można znaleźć kilku wielbicieli tejże zabawy. Jednym z takich osiedli jest Bytom - Bobrek. To właśnie tu, grupka kolegów postanowiła założyć swoją własną drużynę w tej dyscyplinie. Nazwali ją niezwykle wymownie - LTP - Lost Team Parkour.
Na razie skład grupy liczy tylko trzy osoby, ale niedługo powinna poszerzyć się o nowego członka - Michała. Czy tak się jednak stanie, zależy od testów, które wymyślą mu koledzy.
12.
Ciekawy komentarz, ale na 11. strasznie widac poPSute postacie.... :/
Regulamin pkt 8