3- super uchwycony cios i moment.... Na boksie się nie znam ale jestem pod dużym wrażeniem zdjęć![]()
3- super uchwycony cios i moment.... Na boksie się nie znam ale jestem pod dużym wrażeniem zdjęć![]()
Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX
"najważniejsze jest pierwsze pier******cie" - oczywiscie udane
wg mnie fotki na wysokim poziomie.
czekam na wiecej![]()
5 taka sobie, reszta fajna
moje gratulacje![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Po dłuższej przerwie czas wkleić kolejne zdjęcia. Tym razem będzie portretowo wraz z krótkim tekstem.
6.
Gdy fotografowałem pozostałości Huty Bobrek w Bytom w pewnym momencie spostrzegłem, że moim poczynaniom przygląda się starszy pan.
Bez chwili wahania podszedłem do niego i zamieniłem kilka słów. Jak się później okazało, był to były pracownik tego niegdyś ogromnego kompleksu przemysłowego.
"Przychodzę tu praktycznie codziennie i obserwuję jak z dnia na dzień ten zakład umiera. Dziś już działa tylko jeden budynek - koksownia, wszystko inne zostało bezmyślnie zrównane z ziemią lub wykradzione" - żali się pan Włodzimierz, bo tak miał na imię.
Zapytałem skąd tyle sentymentu do tego miejsca - usłyszałem "Ja się tu wychowałem i przez 35 lat pracowałem. Dlatego jakaś moja cząstka odeszła wraz ze śmiercią tego miejsca" - powiedział.
7.
Ostatnio edytowane przez Zemun ; 03-12-2007 o 17:40
Oba zdjęcia bardzo przypadły mi do gustu. Świetna obróbka. Mógłbyś zdradzić które szkło było w użyciu?
pucha i grucha
Oba swietne !