Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: [Battle] On/Ona/Ono/Oni jak kamień

Coś już napisał Awatar danny
    Miasto
    Haga (NL)

Domyślnie

-ehm- czy ktos moglby mnie oswiecic, bo nie widze zwiazku miedzy tematem a tym co jest na pracach.
    analog i prajmy.
    cyfra gdzieś w kącie.

Początki nałogu Awatar korona-pl
    Miasto
    Kraków, PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danny Zobacz posta
    -ehm- czy ktos moglby mnie oswiecic, bo nie widze zwiazku miedzy tematem a tym co jest na pracach.
    1. skamieniałe (z plastiku)
    2. jak kamień... w wodę

chyba...
    pozdrawiam
    Jacek

nie karmię troli...

Mantas
    Guest

Domyślnie

czyzby kolega byl az tak bardzo nie kumaty? przeciez to proste jak barszcz w zrozumieniu tego co autorzy chcieli przekazac, ja to rozumie ze chodzi o zamiane czegos co bylo kiedys zywe w cos co teraz przypomina kamien. Tak wiec prace jak najbardziej na temat. pozdro
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez korona-pl Zobacz posta
    (z plastiku)
    mysle ze nie koniecznie z plastiku, trzeba sie zapytac gdzie mozna takie cudo zobaczyc i sie przekonac czy to plastik czy beton.
    Ostatnio edytowane przez Mantas ; 23-09-2007 o 22:10 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Haga (NL)

Domyślnie

Mantas: bardzo ciekawa interpretacja tematu. niech bedzie - to jak sie ma 2-ga praca do zmiany czegos co bylo zywe w kamien? but sie zeskamieni? koszulka zesztywnieje do twardosci kamienia?

korona-pl: dobra interpretacja; to do mnie przemawia. w dzisiejszych czasach potrzebuje pare browarow zeby tak otworzyc (skamienialy) umysl
    analog i prajmy.
    cyfra gdzieś w kącie.

Mantas
    Guest

Talking

Mantas: bardzo ciekawa interpretacja tematu. niech bedzie - to jak sie ma 2-ga praca do zmiany czegos co bylo zywe w kamien? but sie zeskamieni? koszulka zesztywnieje do twardosci kamienia?

korona-pl: dobra interpretacja; to do mnie przemawia. w dzisiejszych czasach potrzebuje pare browarow zeby tak otworzyc (skamienialy) umysl
    Co do odpowiedzi na Twoje pytanie to nie mam zielonego pojecia o co chodzi na 2 fotce ale widocznie autor moal w tym jakis zamysl i mysle ze po battlu trzeba poprostu zapytac o co kaman hahaha fakt z tymi browarami to przyznaje racje ze w dzisiejszych czasach trzeba czasem sporo wypic aby skumac o co artystom chodzi tez czasem se chlapne zanim pojde do galerii ogladac jakies stwory pozdro

Miasto
    Haga (NL)

Domyślnie

swoja droga, czasem sie zastanawiam czy to ja juz taki niekumaty i ten caly swiat poszedl tak do przodu ze nie lapie co autor mial na mysli, czy zwyczajnie nie ma zwiazku...
    niezaleznie... browar dobre rozwiazanie i nie trzeba go interpretowac....
    analog i prajmy.
    cyfra gdzieś w kącie.

theremin
    Guest

Domyślnie

W!

Cytat Zamieszczone przez Mantas Zobacz posta
    mysle ze nie koniecznie z plastiku, trzeba sie zapytac gdzie mozna takie cudo zobaczyc i sie przekonac czy to plastik czy beton.
    - żelbet (przynajmniej tak było ze dwadzieścia lat temu)

swoja droga, czasem sie zastanawiam czy to ja juz taki niekumaty i ten caly swiat poszedl tak do przodu ze nie lapie co autor mial na mysli, czy zwyczajnie nie ma zwiazku...
    niezaleznie... browar dobre rozwiazanie i nie trzeba go interpretowac....
    jakie "artysty" - taki przekaz...

Pzdr!

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

To gratulacje wygranego battla panie Wats0n a wszystkim tym ktorzy glosowali na moja prace bardzo dziekuje i pozdrawiam !!
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Ja również dziękuję - zarówno za głosy, jak i rywalowi za pojedynek.
    No i raz jeszcze przepraszam za problemy sprzętowe, które odpowiadają za pierwsze 10 dni opóźnienia.
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów