Pokaż wyniki od 1 do 10 z 96

Wątek: dorobic pare groszy

Mieszany widok

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

prawa autorskie sa niezbywalne - zeby bylo jasne

w naszym pieknym kraju ciezko jest wyzyc tylko i wylacznie z fotografii i tylko nieliczni moga sobie na to pozwolic. poza tym, nikt chyba nie zyje z hobby.. w pewnm momencie zaczynasz chalturzyc, czy to na slubach, czy jako reporter w miejskiej prasie... niestety szybko sie wtedy czlowiek wypala i zabija to co w fotografii kocha najbardziej

zapewne gdy bedzie ciezko z kasa posune sie do robienia fotek na slubach.. ale w chwili obecnej nie ma takowej potrzeby. nie widze siebie rowniez w studio gdzie mialbym robic packshoty, ustawiac swiatlo i fotografowac modelki bez wyrazu

a tak swoja droga - masz 20d... wiec az takim biednym studentem to nie jestes chociaz po zakupie 20d napewno wieje pustka w portfelu

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    zapewne gdy bedzie ciezko z kasa posune sie do robienia fotek na slubach.. ale w chwili obecnej nie ma takowej potrzeby.
    ja niestety znalazłem się pod ścianą i robię zdjęcia ślubne bo nie mam co do garnka włożyć. tak wiem - jak można tą pracę lubić i mieć z tego radość skoro to jest sprzedawanie swojej wizji, swojego artyzmu i swojego ja. wiem wiem - przecież nikt normalny nie zaczyna robić zdjęć na ślubach, bo ani to przyjemne ani żyć z tego nie można.

sorki za tą ironię i OT, ale rozbawiło mnie to zdanie. Czacha - oczywiście bez urazy
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Uprawnienia umieszczania postów