Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 96

Wątek: dorobic pare groszy

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

jestem młody a gdy dostałem pierwszą cyfrówkę pokazałem kilka zdjęć właściwym osobom i tak co rok na wakacje wyjezdzam do pracy robić to co kocham czyli zdjęcia dla jasności nie chodze po weselach ani nie siedze w studiach fotograficznych... pracuję z młodymi kreatywnymi ludzmi, a zdjęcia na świezym powietrzu

i powiem wam ze jako student jestem w stanie po takim wyjezdzie kupić sobie canon 70-200 f2.8 L IS wiec naprawde z tego da się jakoś żyć tylko trzeba dobrze trafić

a sprawa najważniejsza szukać i szukac bo nikt sam do was nie przyjdzie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adino Zobacz posta
    a sprawa najważniejsza szukać i szukac bo nikt sam do was nie przyjdzie
    prawda. Kto nie szuka ten nie znajdzie. Kto dobrze szuka to znajdzie to czego potrzebuje.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    w pewnm momencie zaczynasz chalturzyc, czy to na slubach, czy jako reporter w miejskiej prasie... niestety szybko sie wtedy czlowiek wypala i zabija to co w fotografii kocha najbardziej
    czacha ma racje, po paru ślubach człowiek przy obróbce zdjęć zastanawia sie mówiąc do siebie - "Co ty robisz, człowieku?"

z drugiej strony na szkło jakieś można zarobić to fakt. Jednak lepsze to niż roznoszenie ulotek

[ Dodano: 29-03-2005 ]
    Cytat Zamieszczone przez akustyk
    udalo mi sie sprzedac 2 zdjecia stockowe do folderu reklamowego i 7 zdjec przyrodniczych do kalendarzy
    a ja ostatnio za pokaz mody Vistuli w Wawie zebrałem 200zeta za 5 fotek - na szczęscie utrzymuej sie z czegoś zupełnie innego

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

a ja dwa plakaty A2 zrobilem. zdjecia wlasne.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

oprocz tego, ze uzywam aparatu w pracy , to nie raz zdarzy mi sie popelniac fotki reklamowe (za jakies marne grosze) oraz focic na koncertach za przyslowiowe piwo :-)

Bywalec Awatar dzi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
    ]oprocz tego, ze uzywam aparatu w pracy , to nie raz zdarzy mi sie popelniac fotki reklamowe (za jakies marne grosze) oraz focic na koncertach za przyslowiowe piwo :-)
    no ale nie tylko fotografią człowiek zyje idąc robić foty np na pokaz mody to po pokazie jest bankiet, gdzie drinki są za free oraz super jedzonko do bólu. Z weselnymi poczęstunkami już nieco gorzej, a do wyboru na ogół tylko jeden gatunek alkoholu

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przez pol roku utrzymywalem pewnemu gosciowi strone www i zapelnialem galerie wyrobow robionymi przeze mnie zdjeciami. Niestety gosc mial (delikatnie mowiac) dziwne zdanie nt. ustawy o prawie autorskim, wiec bylem zmuszony zabrac swoje zabawki i wyniesc sie z tej piaskownicy.

Troche szkoda, bo zawsze byla to stala gotoweczka co miesiac... ale z drugiej strony zyskalem swiety spokoj od gownozjada ;-)

Teraz gosc ma w galerii paskudne zdjecia robione za free jakims Cybershotem czy inna malpka (przez jego pracownika), a moje zdjecia (a wlasciwie ich czesc) wisza u mnie na pBase ;-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kavoo
    a moje zdjecia (a wlasciwie ich czesc) wisza u mnie na pBase ;-)
    sympatyczne zdjecia. szkoda, ze wszystkie z jednego szablonu... chociaz powody sa zupelnie zrozumiale :-)
    www albo tez flickr

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    sympatyczne zdjecia. szkoda, ze wszystkie z jednego szablonu... chociaz powody sa zupelnie zrozumiale :-)
    Musialy byc z jednej sztancy, zeby kolorystycznie pasowaly do designu strony.
    Nie jest to jakies wielkie halo, ale jak sie wezmie pod uwage fakt, ze byly to moje pierwsze w zyciu zdjecia bizuterii i musialem sie tego specyficznego rodzaju fotografii uczyc metoda prob i bledow, to mysle, ze na "trzy z dwoma" zasluguja ;-)

Teraz na tej stronie wisza takie zdjecia...

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja robie nie ciekawe fotki ale za to za kaske
    W ciagu miesiaca zwrocilo mi sie to co mam w podpisie i jeszcze na "dropsy" zostalo

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów