a mnie szlag trafia jak we wszystkich galeriach piszesz maksymalnie 3 słowa (tu wyjątek) i wszędzie piszesz dokładnie to samo co poprzednicy, nie mając nawet swojej galerii...
robootb - sorry że w Twoim temacie, ale tak wyszło
a mnie szlag trafia jak we wszystkich galeriach piszesz maksymalnie 3 słowa (tu wyjątek) i wszędzie piszesz dokładnie to samo co poprzednicy, nie mając nawet swojej galerii...
robootb - sorry że w Twoim temacie, ale tak wyszło
350D
co do mojej galerii to poszukaj dobrze, jest narazie mała ale jest!!!![]()
pisze trzy słowa a co mam napisać ? krytykować za bardzo nie mogę bo sam nie jestem mistrzem fotografii, więc staram sie chociaż pisać że mi się czyjes zdjęcia podbaja lub nie, z ewentualnym krótkim komentarzem!!!![]()
A jeśli cię cos trafia no to trudno chodzi o to żeby zdjecia sie wygodnie oglądało a nie bawić się w klikanki i otwierać kolejne strony, może nie wszyscy dysponuja taką przepustowościa łącza ze zdjęcia otwieraja się w pół sekundy.
"robootb - sorry że w Twoim temacie, ale tak wyszło"- kolega Alzail widzę że nie zrozumiał moich intencji ale tak czasem bywa:wink:
Co do wklejania linków zamiast zdjęć, to oczywiście dla mnie też jest to wkurzające.
Co do Twojej galerii - po wpisaniu w wyszukiwarkę "1507" nic nie wyskakuje.
Po prostu według mnie pisanie w każdym wątku w tym dziale bardzo podobnych ocen to lekka przesada, w mojej galerii np. dużo bardziej wolałbym jakbyś skoncentrował się na dwóch zdjęciach i napisał co Ci się w nich nie podoba.
ale dobra już nie śmiećmy w tym wątku.
robootb
Według mnie ciężko jest ocenić czy zdjęcie jest poprawnie naświetlone itp. czasami zdjęcia niedoświetlone bądź przepalone są super, bo taki miałbyć efekt.
A jak mam się czepiać tych zdjęć to robienie tego typu zdjęć na M + to co brakuje dopalenie lampą to kiepski pomysł..., ewentualnie Av/Tv + doświetlenie lampą, ale nie na wprost, żeby nie powodować takich odblasków (winogrona)
350D
No ok,
rozumiem ze nie ma sensu robienia M+ lampa blyskowa..
czyli statyw + 1/5 ? w tym momencie powinien byc ok?
Bo raczej z reki nie jestem wstanie zrobic takiego zdjecia przy po chmurnej pogodzie...
Teraz przepraszam was za zdjecia i za linki do nie ...
Nie powtorzy sie. Jeszcze raz sorry.
Pozdrowienia Robootb
O to moj nowy sprzecik ...
Canon EOS400D + Sigma 70-300 APO MACRO+ Canon 50mm F1.8 + Kit + duzo checi
ja dziś podjąłem wyzwanie odnośnie kropli itp.
http://img441.imageshack.us/my.php?i...mroeniekr3.jpg
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A tu jeszcze jedno kropelki
http://img401.imageshack.us/my.php?image=kropletr6.jpg
Jakoś nie wydaje mi się to trudne ale do efektów np. autora "ekrowa" to mi jeszcze daleko polecam poszukać fotek tego autora
Ostatnio edytowane przez rafal197011 ; 13-09-2007 o 16:35 Powód: Automerged Doublepost
Canon 30D+40D i coś tam ze szkła i metalu:-|
Nie wiem czy to do mnie ale format moich zdjęć jest taki że u mnie otwiera się stronka w 2 sekundy.
tak, ale po 1 trzeba kliknąć w link, a po drugie z tematu robootb ze zdjęciami zrobił się śmietnik...
350D
A tu coś wykombinowałem sobie
http://img126.imageshack.us/my.php?image=pianapw7.jpg
rafal197011,
Dlaczego piszesz w moim temacie? Nie mozesz sobie stworzyc nowego?
O to moj nowy sprzecik ...
Canon EOS400D + Sigma 70-300 APO MACRO+ Canon 50mm F1.8 + Kit + duzo checi