Witam! Właśnie zastanawiam się nad kupnem obiektywu canon ef 70-200mm f4 L IS USM. Czy możecie mi coś napisać o tym szkle???Chodzi o to czy będzie się nadawał do canona eos 400d. Za wszelkie informacje bardzo gorąco dziękuję...
Witam! Właśnie zastanawiam się nad kupnem obiektywu canon ef 70-200mm f4 L IS USM. Czy możecie mi coś napisać o tym szkle???Chodzi o to czy będzie się nadawał do canona eos 400d. Za wszelkie informacje bardzo gorąco dziękuję...
będzie się nadawał![]()
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Pewnie, wystarczy spojrzeć tutaj.
Gratulacje![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Albo tu http://www.photozone.de/8Reviews/len..._4is/index.htm. Tylko kolor inny![]()
Jestem gorącym fanem i mam go od 2 lat, kontrast, kolor, nasycenie, bokeh na bardzo wysokim poziomie.
A tak ocenia ten obietyw 308 użytkownikow - duża, statystycznie znacząca próba
"http://www.fredmiranda.com/reviews/showproduct.php?product=14&sort=7&cat=27&page=3"
Powodzenia, swnw.
Nie zastanawiaj się!!!
ja mam to szklo ale bez IS i mialem na 400D rowniezWyglada troche jak duza traba do malego slonia
![]()
w kazdym razie szklo swietne, warte ceny, nie takie znowu drogie (wersja bez IS) a zdjecia ostre jak zyleta, w koncu to Lka wiec nie ma sie do czego przyczepic, jakosc w kazdym calu![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
mam takowy, tyle że bez IS. Obiektyw pierwsza klasa. Słyszałem akcję, że kolesiowi spad na pokład jachtu podczas przechyłu z metra i się*poturlał (nie, nie wpadł do wody), zgiął się*tylko filtr
Osobiście bym dorzucił te nie wiem, 900zł*i kupił wersję*f/2.8, bez ISAle to tylko moje zdanie
![]()
Obiektyw 70-200/4.0 L (moj bez IS) jest rewalacyjny. Swietna plastyka, nasycenie barw. Szklo fluorytowe robi swoje. Polecam. Nastepne szklo bedziesz tez Lyyyyyy. Bezapelacyjnie i bezkompromisowo![]()
takie pytanie nie powinno być zadane bo ten obiektyw jest bardzo dobry do wszystkich lustrzanek CANONA.
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl