Kiedyś to miało się 2 rolki filmu i jak się nie zrobiło do końca to się wycinało bo szkoda
Kiedyś to miało się 2 rolki filmu i jak się nie zrobiło do końca to się wycinało bo szkoda
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie tylko Twój 8).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Może głupie - ale przebrnąć nie mogę: jakie ustawienie odpowiada za usuwanie zdjęć JEDNOCZEŚNIE z obu kart (ustawienie zapisu równoległego w różnych trybach na kartach)? Mam na myśli rozwiązanie następującego problemu: po zrobieniu zdjęcia użycie funkcji "usuń" powoduje faktyczne usunięcie zdjęcia ale wyłącznie z karty na którą ustawiony jest podgląd. Na drugiej - zostaje wszystko. Podgląd - ustawiony na kartę o szybszym dstępie podglądu - jpeg lub sRAW - SD.
nadchodzi IV (podobno) i co to bedzie ?
sorry ale nie,...
na 99% to beidze 1d4 z FF. W zasadzie aparat ktoremu ciezko beidze cos zarzucic. troszke akby przeprogramowali Auto iso na nikonowskie to bylbym happy. Na plus i wyprzedzajac konkutencje oczywicie wifi wbudowane mogloby miec. Tak czy inaczej juz zbieram pieniadze. aparat na zawsze. 1ds3 takim nie byl ....
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
No 1D Mk4 juz pokazano. I przynajmniej w kwestii szumow to moze sie schowac przy D3s.
O 1Ds Mk4 jeszcze nie slyszalem.