Nieważne, że s, to ten sam układ AF, czego oczekujesz na forach (szczególnie pl), że ktoś się przyzna, że dał w Polsce z $10k za body i musiał je pożyczać fachowcom
Podobno w gazetce EOS Magazine (patronat Canon UK) pisze, że Canon UK dokładnie bada sprawę krzywych wizjerów w Trójce, ale Ds to flagowy model - pewnie wszystko załatwią po cichu i wadliwymi egz. plus silent fix w fabryce i po sprawie a jeszcze jak się nie da inaczej to obrócą swoją porażkę w... sukces ogłaszając trzy czy ile tam dają tej gwarancji na Marki3.
Siemanko.... nie wiem czy celuje w dobry wątek... ale nic bliżej tematu nie znalazłem... otóż mam pytanko... dotyczy ono zdjęc jakie przyjdzie mi wykonać w najbliższym czasie, chodzi mianowicie o reportaż z toru wyścigów samochodowych.. konkretnie Drfiters Cup, jakie ustawienia CFn proponujecie..?? pewno ktoś jush robił na Ds'ie takie rzeczy, a będę tam dosyć krótko więc nie będe miał czasu na bardziej zaawansowane testy ;P... chodzi mi generalnie o optymalizację śledzenia, w celu uzyskania jak największej liczby ostrych fotek.... niestety z racji kiepskiej pogody bdę skazany na przysłony typu 3.5 - 5.6 (góra)...
pozdrawiam serdecznie
i don' leave my home without my Canon
hmmmm.... cięshko chyba będzie uszyskać jakies porady co ds mkIII.... nikt tu nie zagląda
i don' leave my home without my Canon
w mkII ustawiam zwykle al servo i zdjęcia seryjne. W cfn nie zmieniam nic. Też jestem ciekaw czy jakieś inne ustawienia dadzą lepszy efekt.
W słabym świetle trudno chwycić jak czas jest krótszy niż 1/320s (przynajmniej dla mnie)