Pokaż wyniki od 151 do 160 z 784

Wątek: EOS 1Ds mark III

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    No właśnie - z tego co widze to teatr i śluby robisz. IMO nie ma sensu.
    Przy zdjęciach grupowych wyciągam 30d 16mpixeli. Po prostu robie 2 zdjęcia części osób i łącze oszczędzając wartość samochodu :P
    na śluby już dawno nie brakuje mi rozdzielczości, do teatru przy 1DMkIII też już raczej nie, bo nie kadruję ze zrobionych wcześniej zdjęć. Chyba, że chcę mieć całą scenę w operze, gdzie mogę spokojnie wyczytać wyraz twarzy każdej z osób, ale to już są zapędy maniaka.
    Najbardziej brakuje przy zdjęciach reklamowych, z których robione są duże wydruki w 300dpi (rzadko, ale jednak czasem ktoś chce). Tego akurat nie mam na żadnej ze stron, może niedługo taką stronę zrobię. W zasadzie nie zdarzyło mi się, żeby ktoś mi powiedział, że jest coś nie tak, ale ja sam czuję niedosyt. Tylko, czy warto kupować Dsa? Może lepiej przeznaczyć różnicę w cenie na leczenie...
    Można w sumie wynająć średni format, ale to upierdliwe i męczące. W sumie chyba dlatego się nad tym zastanawiam (nad kupnem średniego formatu z przystawką się już nie zastanawiam )
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Bieliński ; 29-10-2007 o 22:14
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów