Pokaż wyniki od 1 do 10 z 784

Wątek: EOS 1Ds mark III

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Taty sraty..
    no tak, przez wiele lat fotoreporterzy i studyjni pracujacy na 1D/1Ds II nie mogli robic ostrych zdjec bo nie mogli zobaczyc czy AF trafil na LCD, zenada po prostu
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    no tak, przez wiele lat fotoreporterzy i studyjni pracujacy na 1D/1Ds II nie mogli robic ostrych zdjec bo nie mogli zobaczyc czy AF trafil na LCD, zenada po prostu
    Ale ja się odnosiłem do tego, że "na pewno trafia".. Miałem ten aparat przez rok, tak samo "na pewno trafia" jak wszystkie inne.
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Ale ja się odnosiłem do tego, że "na pewno trafia".. Miałem ten aparat przez rok, tak samo "na pewno trafia" jak wszystkie inne.
    ja majac 1D i 5D wiem ze zdecydowanie czesciej musze zagladac na LCD w 5D bo AF w tym body jest po prostu slaby, zupelnie nie powtarzalny

pamietam jak niedawno robilem stara 1D gdzie nie bylo nawet mozliwosci zoomowania zdjec zeby okreslic czy AF trafil, fotografowanie wtedy bylo przyjemniejsze
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

Jak widzicie pewności co do trafienia AF niema, więc duży LCD to zaleta i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Co z tego, że AF trafia w 90%. Zawsze zostaje te 10%. Ja lubię być pewien.
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Uprawnienia umieszczania postów