Pokaż wyniki od 421 do 430 z 784

Wątek: EOS 1Ds mark III

Widok wątkowy

Jaya
    Guest

Domyślnie

Hej. Krakers. Widzę że masz dwie lampki 580. Ja wczoraj dokupiłem drugą.Czyli 580EXII. Mam pytanko jeśli można??
    Czy "bawisz" się nimi razem głównie w E-TTL czy na innych trybach też? Jeśli masz jakieś ciekawe spostrzeżenia to proszę o szczegóły. Ja dopiero zaczynam w tym temacie. Zawsze wolałem światło zastane. Ale ostatnio coś mi się zmienia (-;
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Odnośnie 1DsIII. To znowu mnie zaskoczył. Robił tylko 2 fotki w serii i nie mogłem zaskoczyć o co chodzi? Co go blokuje? Dopiero po totalnym resecie poszła seria 10 klatek na 21Mp RAW+Ljpg. Okazało się że musi być wyłączona opcja w ustawieniach C.Fn redukcji szumów. Bez tego idzie jak trzeba. Ja akurat nie wale seriami ale przynajmniej wiem już o co chodzi. Bałem się że to karta słaba albo jakiś feler. Dzisiaj porobiłem troszkę fotek w porannej mgle z opcją szczegółów w światłach. Zobaczymy czy warto było ... Ciężki cholernik... Ale zaczynam doceniać wagę... Pozdro...
    Ostatnio edytowane przez Jaya ; 18-01-2008 o 20:16 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów