Pokaż wyniki od 1 do 10 z 784

Wątek: EOS 1Ds mark III

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Bieliński Zobacz posta
    Najbardziej brakuje przy zdjęciach reklamowych, z których robione są duże wydruki w 300dpi (rzadko, ale jednak czasem ktoś chce). ...
    .... W zasadzie nie zdarzyło mi się, żeby ktoś mi powiedział, że jest coś nie tak, ale ja sam czuję niedosyt. Tylko, czy warto kupować Dsa? Może lepiej przeznaczyć różnicę w cenie na leczenie...
    Można w sumie wynająć średni format, ale to upierdliwe i męczące. W sumie chyba dlatego się nad tym zastanawiam (nad kupnem średniego formatu z przystawką się już nie zastanawiam )
    tak się sprzeczamy, a mamy podobne problemy :smile:
    ja sie zastanawiam, czy kupić nie 1ds, a przystawkę własnie, bo mam 6x7 i dużo optyki do tego.
    co do reszty pełna zgoda. Może nie kupowac nic, a sobie zrobić extra wakacje?
    Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    tak się sprzeczamy, a mamy podobne problemy :smile:
    ja sie zastanawiam, czy kupić nie 1ds, a przystawkę własnie, bo mam 6x7 i dużo optyki do tego.
    co do reszty pełna zgoda. Może nie kupowac nic, a sobie zrobić extra wakacje?
    Myślę, że aż tak bardzo się nie sprzeczamy.
    Chyba naprawdę najlepiej będzie z przystawką. Nawet 16mln. Z tego, co wyczytałem w Twoich ostatnich postach tu i tam to ISO 50-200 to Twój ulubiony zakres, więc nie ma się nad czym zastanawiać (może poza ceną )
    Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
    Strona: www.fotografiateatralna.pl

Uprawnienia umieszczania postów