mam takie pytanko ; Czemu sa tak ciasne te kadry ? nie mozna tak troche przestrzeni im dac ?
mam takie pytanko ; Czemu sa tak ciasne te kadry ? nie mozna tak troche przestrzeni im dac ?
te samoloty przez swoje malowanie mają to do siebie, że są podobne a wręcz identyczne. Wylatują w określonej ilości i prawie że w tym samym momencie wracają co powoduje, że nawet światło się nie zmienia. Ale oczywiście szanuję Twoją odpowiedź.
Mistrzem to raczej nie jestem i nie zamierzam nim byćNazywam to fartem i tyle. A co do Canona to sam wiesz, że to jedyny słuszny sprzęt
Piloci są dogadani
są to wymogi dla zdjęć lotniczych. Serwisy JetPhotos czy Airliners nie przyjmą takiej fotki. Nie przejdzie przez screening jako too many space.
Ale starty/lądowania są ciekawsze. A tak to tylko model na tle nieba... nudy.
Można zrobić dwie wersje - na jetphotos i szersze ujęcie.są to wymogi dla zdjęć lotniczych. Serwisy JetPhotos czy Airliners nie przyjmą takiej fotki. Nie przejdzie przez screening jako too many space.
Ja tam nie wiem, ale 1 i 4 bardzo podobne (tak jak i 2 z poprzedniej strony). Nie lepiej umieścić jedno? (Tak, wiem, że to różne samoloty). I pracować nad innymi kadrami? Może ciekawszymi?
Przy takich samych malowaniach maszyny faktycznie wyglądają to często podobnie. Wszelkie zamieszczane zdjęcia są z galerii JetPhotos a tam innych może nawet bardziej ciekawych kadrów się nie przyjmuje ponieważ są tam określone reguły dotyczące zdjęć. Ostatnio wywalili mi takie (poniżej) zdjęcie tylko dlatego, że nie mają zgody faceta, którego nie da się na zdjęciu rozpoznać. Ale taka już jest specyfika tych serwisów...
![]()
f-16 4041 na prostej do podejścia na Krzesinach 1600px
http://www.jetphotos.net/viewphoto.php?id=6601568