-
Uzależniony
Spust w 5D pracuje miękko z lekko wyczuwalnym miejscem gdzie występuje potwierdzenie ostrości.Wszystko w porządku z Twoim body
-
-
Pełne uzależnienie
-
Uzależniony
Mi spusty chodzą delikatnie ale bez żadnego problemu da się wyczuć miejsce potwierdzenia ostrości.
-
był już taki temat,ale chyba każdy jak się na 5d przesiada jest w szoku. W 5d chodzi lżej niż np w 400d poza tym jest jakiś inny mechanizm,że jak robisz z wyzwalaczem, albo nie masz puszki włączonej to spust się zapada.
-
Początki nałogu
Spust w 5d to kwestia przyzwyczajenia i odrobiny wprawy. Jak dla mnie chodzi super, nie narzekam.
-
Pełne uzależnienie
Potwierdzam, że spust w 5D jest bardziej czuły. W porównaniu z 30D którego również używałem różnica jest zauważalna.
-
no to mnie pocieszyliście bo już myślałem że znim coś nie tak
a wyczucie momentu robienia zdjęcia nie jest trudne, tylko to taki szok po pierwszym nacisnięciu :P
-
Spust działa zdecydowanie delikatniej niż np w 40D jaki posiadam. To co mnie bardzo denerwuje to fakt że opadające lustro klapie jak drzwi od starej szafy. Macie to samo czy to przypadłość mojego egzemplarza??
-
no klapnięcie zdecydowanie bardziej mi się podoba w 10D ale do tego myślę że też się przyzwyczaje
-
w 40d faktycznie wali glosno
Uprawnienia umieszczania postów