Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    no i się zrobi ciekawie. Trochę dziwne to opóźnianie nastepcy 5D bo faktycznie może ono wtedy przypaść blisko premiery tańszego FF u nikona. A wtedy będzie miał uzytkownik wybór. Na razie "tanie" FF jest tylko u C.
    (....)
    Myślę że to czysta oszczędność - niestety. Obniżyli ceny i do widzenia. I tak mają najlepszą/najtańszą ofertę w tym segmencie (amateur) więc po co się naciągać na koszty. Z kolei dla wielu dobrze że opóźnią tę premierę, bo jest spora szansa, że następca będzie lepiej dopracowany.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Myślę że to czysta oszczędność - niestety. Obniżyli ceny i do widzenia.

no wlasnie tez mam takie wrazenie po ostatnich premierach. w momencie kiedy inne firmy pakuja kase w R&D Canon juz technologie ma i po prostu serwuje odgrzewane kotlety, tanim wkladem wlasnym tlukac kase, bo sprzet i tak jest konkurencyjny a na dodatek ma renome.

scisku piersi z ekscytacji w ten sposob nie wywolaja, ale kase zrobia na pewno
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów