Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    5d ma sie nijak do d3, chociazby ze zgledu na cene. Konkurencja dla niego jest d300, bo kosztowac bedzie podobnie a pomijajac wielkosc matrycy (i pewnie jakosc zdjec ) bije go na kazdym polu. Moim zdaniem sa szanse, ze wyjdzie i 5dmk2 i 3d. ...
    ...hmmm - dość odważne i w zasadzie niczym nieuzasadnione tezy o wypuszczeniu dwóch korpusów FF - to byłoby oczywiście piękne, gdyby oferta FF stała się bardziej urozmaicona - ale nie z księgowymi canona
    ... nie wiem, czy dobrze zrozumiałem "bije go na każdym polu"? d300 bije 5D, czy odwrotnie? :-D bez urazy - ale zdanie jest tak skonstruowane, że nie ma pewności, co miałeś na myśli..... pomijając jednak ten szczegół - czy nie za wcześnie na takie opinie, gdy d300 jeszcze się nie pojawiła na rynku

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paulx Zobacz posta
    Czyli musial jednak przeprosic sie z CMOSem i pochylajac glowe przyznal,ze CCD to jednak lipa
    CCD - lipa mówisz - ryzykowna teza przyznam biorąc pod uwagę, że prawie wszystkie średnie formaty tego "dziadostwa" używają .

Cytat Zamieszczone przez adalbert Zobacz posta
    ...hmmm - dość odważne i w zasadzie niczym nieuzasadnione tezy o wypuszczeniu dwóch korpusów FF - to byłoby oczywiście piękne, gdyby oferta FF stała się bardziej urozmaicona - ale nie z księgowymi canona
    (...)
    To stwierdzenie jest może i odważne ale z tego co mówił ten oficjel wynikało dość jasno, że skoro powiększa się rynek to powiększa się zróżnicowanie odbiorców w zwiazku z tym być może trzeba będzie zwiększyć ilość i zróżnicowanie puszek po to żeby zaspokoić te potrzeby. To oczywiście dość luźna interpretacja jego słów ale na tej podstawie można snuć przypuszczenie, że takie dwa FF (dla ludu i dla semi pro) są możliwe. Mogło to też oznaczać, że mają zamiar zagęścić ofertę na dole czyli następca 400D wyżej i być może jakiś upgrade 350-tki niżej.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów