Strona 55 z 182 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SebaWolf Zobacz posta
    poczekajmy na pierwsze sample z d3 i d300 szczegolnie te przy wyższych ISO, jeśli będą naprawde dobre to proponuję zmienić barwy Canon Board na czarno białe jako znak żałoby
    Aż tak źle to chyba nie bedzie - mam nadzieję, ze Nikon jak szumi tak bedzie szumiał w dalszym ciągu, no bo jeśli nie to może trzeba sie bedzie do dwóch systemów przyzwyczaić

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Zaloby? Im lepsze aparaty wyda Nikon, tym lepsze beda przyszle Canony!

Czyzby wasze aparaty na wiesc o nowych Nikonach przestaly dzialac, a obiektywy w akcie desperacji dokonaly samookaleczen i porysowaly se przednie soczewki? To samo tyczy sie fanow zoltej firmy. Nie macie innych powodow do frustracji?

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    d3 to konkurencja dla obu jedynek - FF i niesamowita szybkość i AF. rewelacja w jednej puszce. zrobiło się naprawdę bardzo ciekawie
    to tez czytaj ze zrozumieniem co pisze, bo niektorzy twierdza ze D3 jest konkurencja dla 5D a tak nie jest, nadzieja byla tylko w D300 ale sensor pogrzebal wszystko i canon nie ma sie co spieszyc z nastepca 5D bo nadal pozostaje sam w klasie

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta

Czyzby wasze aparaty na wiesc o nowych Nikonach przestaly dzialac, a obiektywy w akcie desperacji dokonaly samookaleczen i porysowaly se przednie soczewki? To samo tyczy sie fanow zoltej firmy. Nie macie innych powodow do frustracji?
    FAkt, trochę przsadzamy

Będziesz w Krakowie w październiku? Młody się pytał czy będzie miał z kim o grach pogadać przy piwku.... (tzn. on akurat przy soczku)

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Sytuacja, w której przez kilka lat jedna firma dominuje na rynku nie jest do końca dobra dla konsumentów.

Należy się raczej cieszyć, iż Nikon wyrównał poziom, mieć nadzieję, że go utrzyma i przyzwyczaić do myśli, że jednego roku może być N lepszy a drugiego C...
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rob Zobacz posta
    Nikon zrobił konkurencję dla 5D: jest drugi nowy model Nikona (D3), z pełną matrycą.
    Moim zdaniem to żadna konkurencja dla 5D. Zobacz ceny 2500-5000$.

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
    Sytuacja, w której przez kilka lat jedna firma dominuje na rynku nie jest do końca dobra dla konsumentów.

Należy się raczej cieszyć, iż Nikon wyrównał poziom, mieć nadzieję, że go utrzyma i przyzwyczaić do myśli, że jednego roku może być N lepszy a drugiego C...
    To jest oczywiste. Gorzej że D300 kosztuje ile kosztuje, a dostępny będzie dopiero w listopadzie. To oznacza że funkcjonalnie niewiele gorszy 40D będzie przez trzy miesiące sam na rynku i cena nie spadnie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
    to tez czytaj ze zrozumieniem co pisze, bo niektorzy twierdza ze D3 jest konkurencja dla 5D a tak nie jest, nadzieja byla tylko w D300 ale sensor pogrzebal wszystko i canon nie ma sie co spieszyc z nastepca 5D bo nadal pozostaje sam w klasie
    ale o co Ci chodzi? uważam, że D3 jest konkurencją dla OBU jedynek a nie tylko dla Ds.
    I am FX

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Oj ludzie, mi tam się dobrze robi jak patrze na swoje eLunie i puszeczkę, a jak mi dobrze jak widzę efekty ich pracy i królewiczów w kieszeni :smile: Nowe nikony dobre są i gitara gra, tragedia i załoba byłaby gdyby było do d#@# bo C znowu położyłbym giyry na żyrandolu i nic dobrego by z tego nie wyszło, ciekawe co da nam nowe 5D.....jest bardzo ciekaw.

Pzdr.

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta

Tylko jak na razie od wydania nikona d80 Canon dostaje mocno po 4 literach, co widać jak szybko skończyła sie euforia z pokazania nowego 1Ds oraz 40d a przekształciła sie w lęk ze jednak wybór tego systemu nie był do końca trafiony co napewno wielu użytkowników "C" poczuło.
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No mój aparacik ma smutną minę... Jakoś tak łypie tym swoim mętnym okiem... ))))
    A już słyszałem o żarcikach typu:
    // szykuje się zmiana nazwy Canon - wyrzucamy pierwszą literę a na koniec dodajemy "s" - oczywiście do tego słowa należy dodać "sprzedaży". //
    To tak w ramach żartu oczywiście

Strona 55 z 182 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów