No to mam nadzieję, że na forum się trochę rozluźni. Canon zawiódł straszliwie - na prawdę. Czas zmienić system - koniecznie. Pokładam też w tym dużą nadzieję - zresztą chyba nie tylko ja
.
No to mam nadzieję, że na forum się trochę rozluźni. Canon zawiódł straszliwie - na prawdę. Czas zmienić system - koniecznie. Pokładam też w tym dużą nadzieję - zresztą chyba nie tylko ja
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tylko wtedy ma sie straty moralne i finansowe :/ Fakt jest pod pełnym warzeniem Nikon d3 i myślę ze jego możliwość mogą być powodem do zmiany dla osób które by były wstanie wykorzystać jego możliwości(mam głownie na uwadze dobra jakość zdjęć dla wysokich czułości) i będzie je na niego stać. Jeśli natomiast ktoś ma 5d/40d to raczej wątpię aby mu sie chciało zmieniać na aparat nikon d300
C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/