Strona 163 z 182 PierwszyPierwszy ... 63113153161162163164165173 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 621 do 1 630 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

No to Canon zaszalal z tymi nowosciami nie ma co ;-)
    Fakt faktem, ze zrobili mocne to entry level, i pewnie bedzie szlo jak cieple buleczki, zarabialo duzo dularow, wiecej niz 3D, 7D 1D razem wziete.
    Tylko miec nadzieje, ze nad 3D/7D intensywnie pracuja i zaniedlugo je zobaczymy.

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski Zobacz posta
    Tylko miec nadzieje, ze nad 3D/7D intensywnie pracuja i zaniedlugo je zobaczymy.

Marcin
    Tyle że taki tekst to już od dobrego roku słyszymy i jak nic nie było tak nic nie ma Nikon przywalił z D3(korpus jest świetny ale brak mu kilku szybkich stałek) a my dalej dusimy się z 5D no i dostaliśmy nowego Ds-a który jest conajmniej o 8klocków za drogi.

Pzdr.

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    No i k...a wszystko fake'i, nawet rambo..
    Może jednak Ci D3 przypasi....jeśli nie to kolejny sezon ze staruszkiem.
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Domyślnie

czyli ile w marcu na dzien dobry 450D bedzie kosztowac? 3200zl-3300?
    przechodnio czekajac na zmiany w segmencie 5D w styczniu kupilem uzywana 400D i pozostaje mi albo zostac przy tej puszcze albo powrot do planow starej poczciwej 5tki. FF b kusi.

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Ja mam teraz dobrą rade dla osób które myslaly w podobny sposób, żeby szybko kupować 5D gdyz może się okazać że aktualna cena poleci do gory gdy tylko sprzedawcy otrząsną sie ze strachu wywołanego wizją zalegajacych na półkach starych 5D i klientów pytających się wyłacznie o nową wersje . No chyba że ktoś chce dalej czekac do gwiazdki
    O to to. To samo mi przyszło do głowy, czytając różne komentarze (globalnie) ludzi pracujących w sklepach foto.
    Sprzedawcy opuścili ceny 5D do naprawdę niskiego poziomu, mając nadzieję na następce 5D i nie chcąc mieć problemy ze zbytem "przestarzałego" 5D.
    Wniosek z tego taki - idę się rozglądać za 5D :-)
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kenso Zobacz posta
    Chłopie, z choinki się urwałeś ? Już grubo po świętach !
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kenso Zobacz posta
    O, trójka Bonka wiecznie żywa :-D

P.S. Bonku wracaj !!!
    Narysuj nam jakąś nową ładną puszkę :-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski Zobacz posta
    No to Canon zaszalal z tymi nowosciami nie ma co ;-)
    Fakt faktem, ze zrobili mocne to entry level, i pewnie bedzie szlo jak cieple buleczki, zarabialo duzo dularow,
    Czy ja wiem. Sony A200 na starcie jest 1000 zł tańsze, A300 ma ruchomy LCD, Pentax K20D ma stabilizację i 14MPIX a cenowo będzie podobnie - Samsung zapewne taniej, ogólnie konkurencja zagęszcza ruchy nic nie pokazał jeszcze Panasonic, Nikon i Olympus, a pod względem marketingowym konkurencja wypada lepiej - więcej ficzerów.

Ciekawe czy magia marki Canon wystarczy?

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie rozumiem pesymizmu. Puszka moim zdaniem całkiem ok. Ileż było ględzenia o braku spota czy iso w wizjerze w aparatach Canona. AF w LV też niczego sobie. 14 bitów, lepszy wizjer. Oprócz MLU na wierzchu to chyba poprawiono wszystko czego brakowało 350 i 400D. Większy też nieco może trzymać się będzie lepiej.

Nie wyszło teraz nowe 5D ale 450D moim zdaniem to fajny sprzęcior. Może dlatego, że ja zawsze będę celował w 3-cyfrowe body, spełniają one moje wymagania.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Strona 163 z 182 PierwszyPierwszy ... 63113153161162163164165173 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów