Strona 127 z 182 PierwszyPierwszy ... 2777117125126127128129137177 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 261 do 1 270 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    kto i gdzie powiedzial, ze 5D i jego nastepcy to ma byc sprzet z szybkim AF? skad przypuszczenie, ze sprzet, ktory schodzi jak cieple buleczki wsrod fotografow studyjnych i landszafciarzy do ktorych jest adresowany, mialby byc przeksztalcony w szybkopstryka
    Ale kto o tym mówi? Ja pisałem o AF-ie a konkretnie o rozmieszczeniu punktów. Wg mnie pozostałe ulepszenia 30D -> 40D są śmiechu warte a właśnie główną zaletą 40D jest lepszy AF a konkretnie używalne wszystkie krzyżowe punkty a nie tylko centralny.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    (....)Wg mnie pozostałe ulepszenia 30D -> 40D są śmiechu warte a właśnie główną zaletą 40D jest lepszy AF a konkretnie używalne wszystkie krzyżowe punkty a nie tylko centralny.
    Dla mnie inne ulepszenia 40-tki są ważniejsze niż AF. AF 30-tki mi w zupełności wystarcza za to brak mi kilku rzeczy, które ma 40-tka. Jeśli Canon dałby mi to samo + FF z małymi szumami byłbym bardzo zobowiązany 8). Jak będzie mi potrzebny AF z jedynek to sobie sprawię jedynkę. Tutaj mam bardzo podobne "chcenia" jak akustyk.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

hehe
    tuz po premierze 5d mkII rozlegnie sie glosne "a nie mowilem?".
    i zostań tu dzisiaj prorokiem

Coś już napisał

Domyślnie

W sumie to tak czy inaczej będzie dobrze
    zdecydowany jestem na 5D ale akurat teraz jest taki okres że wszędzie remanenty , skończył się rok nie ma cash-backu i za kilka dni PMA więc dałem sobie jeszcze te kilka tygodni. Jak nowy 5D będzie lepszy i będzie mnie na niego stać to wybiorę właśnie jego jeśli okaże się że zastosowana kosmetyka przez Canona nie jest warta dopłaty wybiorę dobrego starego 5D i też będę chappy Jedyna rzecz jaka mnie powoli denerwuje to to kiedy za każdym razem wchodzę tu albo na depriev i nic nowego nie znajduje na temat następcy 5D ale myśle że wszyscy tak mamy więc szansa na zostanie prorokiem jest spora ...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Prezent pod choinkę dla narzekających na LCD: http://www.canon.com/news/2007/dec25e.html

Ci, co mieli/mają ThinkPada z IPS, czują bluesa
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez privilege Zobacz posta
    wybiorę dobrego starego 5D i też będę chappy
    Znaczy się jak ta karma dla psów ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    dowcipnis

Coś już napisał

Talking

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Niektórym to wszystko się z żarciem kojarzy rozumiem że te zwidy to od czekania na nowości Canona ,zresztą amerykańcy też maja podobne objawy i przecieki
    ...pozdrawiam ...

napisał dwdmguy - 18 hours ago
    AND I hear from the Canon Reps' from Bangladesh's brother that it will come out at LiveAid III sometime after January but not later then '2011.
    --
    Regards,
    Tom

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przynajmniej znamy już datę oficjalnej premiery nowości:
    http://www.canon.pl/savethedate/

Bywalec Awatar Nevermind

Domyślnie

"wiosenna kolekcja canona" - brzmi dumnie
    Power of L lenses

Strona 127 z 182 PierwszyPierwszy ... 2777117125126127128129137177 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów