Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    no to z cyklu forumowego komando walki z jezykiem antypolskim, pozwole sobie poprosic o napisanie tego zdania powyzej po polsku.

albo chociaz tak, zeby mozliwe bylo zrozumienie "co poeta mial na mysli". bo tak to nie idzie zrozumiec, chocby skaly sraly
    to forum o fotografii czy gramatyce?-jesli inni zrozumieli,a ty nie ,to szkoda mi ciebie......
    CANON

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paulx Zobacz posta
    to forum o fotografii czy gramatyce?-jesli inni zrozumieli,a ty nie ,to szkoda mi ciebie......
    no ja też nie zrozumiałem. po za tym chyba chodziłeś do szkoły? tak ciężko jest napisać coś gramatycznie? przy takich postach jak Twój polski język schodzi na psy. Internetowe fora pełne są bełkotu a nie języka polskiego. to jest przykre
    I am FX

pomus
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    no ja też nie zrozumiałem. po za tym chyba chodziłeś do szkoły? tak ciężko jest napisać coś gramatycznie? przy takich postach jak Twój polski język schodzi na psy. Internetowe fora pełne są bełkotu a nie języka polskiego. to jest przykre
    wiesz co koles -ty i ten kolekcjoner jestescie zalosni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!grabie i w pole......

Uprawnienia umieszczania postów