Hahaha dzisiaj w jednym sklepie w Krakowie uslyszalem pytanie od klienta: Ma pan juz tego 450D co slyszalem , ze juz wyszedl? Jesli tak to za ile?.... rece opadaja. No wyszedl.. ale kiedy wroci to nie wiem
Hahaha dzisiaj w jednym sklepie w Krakowie uslyszalem pytanie od klienta: Ma pan juz tego 450D co slyszalem , ze juz wyszedl? Jesli tak to za ile?.... rece opadaja. No wyszedl.. ale kiedy wroci to nie wiem
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Z tego co sie właśnie dowiedziałem to w jednym z irlandzkich sklepów można będzie kupić body 450D za €649 a z kitem 18-55 (nie byli jeszcze pewni czy to będzie IS) za €739. Zamówienia już zbierają a sprzedaż zaczyna sie na początku marca. Cena nie najgorsza jak na początek sprzedaży.
EOS + brak czasu.....
W sumie odgrzewane kotlety. Były zapowiadane już wcześniej. Nic nowego. Jedyna prawdziwa nowość to 450-tka. Może później jeszcze coś pokażą.
EDIT. Na różnych stronach są różne informacje ale tutaj są wymienione chyba wszystkie nowe produkty: http://www.canon-europe.com/For_Home...ucts/index.asp
Tak jak się zresztą niektórzypodśmiechiwali. Kupa nowych drukarek, kamer, kalkulatory etc
.
Co by nie mówić widać jaki rynek jest dla Canona najważniejszy. DSLR-y to prestiż i tyle.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-01-2008 o 21:36
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
Muflon mówisz i masz:
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=44557
Je tam mi się pucha podoba. Jako użytkownik 350D chciałbym lepszy AF i spota i to kółko na matówce pokazujace zakres spota i przycisk ISO i ISO w wizjerze. Jakieś tam odkurzacze, livesru czy telewizory na plecach totalnie mnie nie jarają. Ale to co powyżej to fajne ficzery i dlatego 450tka to git pucha (ze specyfikacji)
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Czyli co? Nie ma nowego 5D?
Super! Wymarzona sytuacja dla takiego onanisty jak ja. Od dwóch lat mam najlepszą puchę FF z segmentu semipro nie wydając ani złotówki![]()