Strona 173 z 182 PierwszyPierwszy ... 73123163171172173174175 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 721 do 1 730 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Hahaha dzisiaj w jednym sklepie w Krakowie uslyszalem pytanie od klienta: Ma pan juz tego 450D co slyszalem , ze juz wyszedl? Jesli tak to za ile?.... rece opadaja. No wyszedl.. ale kiedy wroci to nie wiem
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Miasto
    Dublin/Stalowa Wola

Domyślnie

Z tego co sie właśnie dowiedziałem to w jednym z irlandzkich sklepów można będzie kupić body 450D za €649 a z kitem 18-55 (nie byli jeszcze pewni czy to będzie IS) za €739. Zamówienia już zbierają a sprzedaż zaczyna sie na początku marca. Cena nie najgorsza jak na początek sprzedaży.
    EOS + brak czasu.....

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomS Zobacz posta
    A wyszły jakieś kompakty? Bo jakoś nie znalazłem nigdzie o tym
    W sumie odgrzewane kotlety. Były zapowiadane już wcześniej. Nic nowego. Jedyna prawdziwa nowość to 450-tka. Może później jeszcze coś pokażą.

EDIT. Na różnych stronach są różne informacje ale tutaj są wymienione chyba wszystkie nowe produkty: http://www.canon-europe.com/For_Home...ucts/index.asp
    Tak jak się zresztą niektórzy podśmiechiwali. Kupa nowych drukarek, kamer, kalkulatory etc .

Co by nie mówić widać jaki rynek jest dla Canona najważniejszy. DSLR-y to prestiż i tyle.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-01-2008 o 21:36
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Hahaha dzisiaj w jednym sklepie w Krakowie uslyszalem pytanie od klienta: Ma pan juz tego 450D co slyszalem , ze juz wyszedl? Jesli tak to za ile?.... rece opadaja. No wyszedl.. ale kiedy wroci to nie wiem

wybacz nie przygladalem sie twojej stopce dokladnie bo zwrocilem tylko uwage na napisa olympus (zamiast zobaczyc model)...

moj blad i przepraszam za to...

a ze cyfrowe olympusy maja malusienka matryce.... :P
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hofi66 Zobacz posta
    Umiesz Cichy biznesy robić
    Wiesz jak rano musiałem wstać ? :P Nie dosc, ze noc nieprzespana... Trzeba sobie było jakoś wynagrodzić te stresy. Wystawiłem też uzywkę, jak się jakiś sprzeda, to drugiego zostawiam. Niestety..
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    tak juz zupelnie nawiasem mowiac, to panowie z zoltego obozu moga teraz niezla beke robic
    Właśnie, macie może jakieś linki do fajnych wątków na temat "nowości" Canona na zaprzyjaźnionym forum? ;-) Bo że są, i że są jeszcze lepsze niż ten, to jestem pewny

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Właśnie, macie może jakieś linki do fajnych wątków na temat "nowości" Canona na zaprzyjaźnionym forum? ;-) Bo że są, i że są jeszcze lepsze niż ten, to jestem pewny
    Muflon mówisz i masz:
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=44557

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Je tam mi się pucha podoba. Jako użytkownik 350D chciałbym lepszy AF i spota i to kółko na matówce pokazujace zakres spota i przycisk ISO i ISO w wizjerze. Jakieś tam odkurzacze, livesru czy telewizory na plecach totalnie mnie nie jarają. Ale to co powyżej to fajne ficzery i dlatego 450tka to git pucha (ze specyfikacji)
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Coś już napisał
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Czyli co? Nie ma nowego 5D?
    Super! Wymarzona sytuacja dla takiego onanisty jak ja. Od dwóch lat mam najlepszą puchę FF z segmentu semipro nie wydając ani złotówki

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Właśnie wróciłem z nowiutkim 5D za 4830 po cashbacku i już mnie temat cen nie interesuje
    a gdzie kupowałeś?

Strona 173 z 182 PierwszyPierwszy ... 73123163171172173174175 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów