Cytat Zamieszczone przez kami74 Zobacz posta
Ło matko ale nerwówa. Cisnienie rosnie z minuty na minute. Co też wypluje Canon czy bedzie to super mega wypas kładący na łopatki konkurencyjne puszki z wyższej pólki a może tylko face lifting a może nic nie będzie. Tłum stoi przed siedzibą Canona w Tokio (czy gdzie tam oni mają HQ) z minuty na minute napływaja nowe tysiące osób i wszyscy krzyczą: OPEN THE DOOR !!! OPEN THE DOOR !!! Tłumy cybercanonierów sledzą tylko jedn wątek: Uzytkowncy aktualnie czytający ten wątwek: 1500...2256....8231 i miliony niezarejestrowanych. Kto pierwszy poda ta sensascyjną informacje? Czy snowboarder z SolCal czy może Janusz Body wysle MMSa z jednostki pływającej w Singapurze. I jest, jest...hura, hura piękny , lśniący całkiem nowy o wspaniałej linii zaprojektowany przez cudotwórców from Japan.....................świerzutki pasek neoprenowy z czerwonym logo Canon Digital recznie wyszywanym za atrakcyjną cenę 300$ w promocji.
Sorry jakos mi tak odbija Ja tam zbieram na 24-105 i średnio mnie krecą jakieś brand new body
koncowy gwizdek, rece sedziego uniesione w gore, fala uniesień, oczy milionow kibicow wpatrzone w bohaterow tegoz dnia, ktorzy miejmy nadzieje zostana na dlugo w naszej pamieci
(hehe mi chyba tez juz lekko...)