Ja tylko czekam na upgrade 100-400 (IS, jakość optyczna szczególnie powyżej 300mm).
Nowe puszki? Kolega w pracy się interesuje i ma wymagania 'liveview, normalny AF w liveview' .
Ja tylko czekam na upgrade 100-400 (IS, jakość optyczna szczególnie powyżej 300mm).
Nowe puszki? Kolega w pracy się interesuje i ma wymagania 'liveview, normalny AF w liveview' .
No jak co? Przenosimy się do żółtych!
A tak na serio, ludzie dajcie spokój. To jest pare godzin, co Wam da to, ze ktoś na dpreview napisze, że będzie, albo, że nie będzie, to nic nie zmieni. Kładźcie się spać i odpocznijcie. I tak minie parę tygodni zanim te puszki trafią do sklepów gdzie będzie można się pobawić. Trochę minie czasu zanim pojawią się pierwsze tablice, cegły, mury i co tam tylko lubicie. Dajcie spokój![]()
Pozdrawiam,
Michał
puszki puszkami, a Ultimatum Bourne'a czekaczas się odstresować po pracy - dość się dziś o aparatach w robocie nagadałem
![]()
Cichy - to ja Ciebie i Twoje Tamrony klientom reklamuje, a Ty już nie pamiętasz gdzie pracuje ? Nieładnie, oj nieładnie....
MM King Cross Marcelin - ostatnia piątka stoi w gablocie i czeka na szczęśliwego nabywcę jeszcze do jutra w tej cenieAle myślę, że kierownik nie podniesie... Zresztą zawsze można się dogadać....
Jakby co - pracuje jutro od 12.30 do 21.00 - wpadaj śmiało !
za pół godziny na pasterkę![]()
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 24-01-2008 o 00:47 Powód: Automerged Doublepost
O obiektywach wiem prawie wszystko
gdzie poszli spac... minimum do 6 siedze dzisDo posiadaczy 5d, rozni sie toto zewnetrznie czyms od 5d?
Tak czy tak 7 byla by pozycjonowana nizej... czyli pewnie dalej 12 Mpix + to co wsadzili do 40-ki.
Ostatnio edytowane przez konradl ; 24-01-2008 o 01:02
No i północ i dalej nic...![]()
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach