Dla mnie inne ulepszenia 40-tki są ważniejsze niż AF. AF 30-tki mi w zupełności wystarcza za to brak mi kilku rzeczy, które ma 40-tka. Jeśli Canon dałby mi to samo + FF z małymi szumami byłbym bardzo zobowiązany 8). Jak będzie mi potrzebny AF z jedynek to sobie sprawię jedynkę. Tutaj mam bardzo podobne "chcenia" jak akustyk.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
hehe
tuz po premierze 5d mkII rozlegnie sie glosne "a nie mowilem?".
i zostań tu dzisiaj prorokiem![]()
W sumie to tak czy inaczej będzie dobrze
zdecydowany jestem na 5D ale akurat teraz jest taki okres że wszędzie remanenty , skończył się rok nie ma cash-backu i za kilka dni PMA więc dałem sobie jeszcze te kilka tygodni. Jak nowy 5D będzie lepszy i będzie mnie na niego stać to wybiorę właśnie jego jeśli okaże się że zastosowana kosmetyka przez Canona nie jest warta dopłaty wybiorę dobrego starego 5D i też będę chappyJedyna rzecz jaka mnie powoli denerwuje to to kiedy za każdym razem wchodzę tu albo na depriev i nic nowego nie znajduje na temat następcy 5D ale myśle że wszyscy tak mamy
więc szansa na zostanie prorokiem jest spora ...
Prezent pod choinkę dla narzekających na LCD: http://www.canon.com/news/2007/dec25e.html
Ci, co mieli/mają ThinkPada z IPS, czują bluesa![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Niektórym to wszystko się z żarciem kojarzyrozumiem że te zwidy to od czekania na nowości Canona ,zresztą amerykańcy też maja podobne objawy i przecieki
![]()
...pozdrawiam ...
napisał dwdmguy - 18 hours ago
AND I hear from the Canon Reps' from Bangladesh's brother that it will come out at LiveAid III sometime after January but not later then '2011.
--
Regards,
Tom
Przynajmniej znamy już datę oficjalnej premiery nowości:
http://www.canon.pl/savethedate/
"wiosenna kolekcja canona" - brzmi dumnie![]()
Power of L lenses