Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar jatzzek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    wiesz... chodzilo mi generalnie o to, ze producenci skupiaja sie w zbyt duzym stopniu na wypuszczaniu aparatow, ktore maja sie sprzedac na polce sklepowej, a niekoniecznie na tym, zeby one sie sprawdzaly w praktyce.
    zgadzam sie z toba...niestety realia sa takie, ze firma ktora zaniedbuje sprawy 'sprzedawania na polce' slabo przedzie. Taka firma byla np. Minolta. Robila fajne korpusy no ale niewiele z tego wynikalo dla wynikow finansowych firmy. Podobnie swietne korpusy robil i robi Pentax (w tej firmie slucha sie opinii fotografow) ale nie zbija chyba na tym kokosow. Ja tez chcialbym aby w koncu Canon zrozumial co jest wazne dla fotografa, czyli np. duzy i jasny wizjer, przycisk AF-On, albo np. duza drabinka ekspozycji jak w moim T-90, a nie skupial sie na duperelach w stylu Print Button albo odkurzacz matrycy, a na tejze coraz wiecej upychanych pikseli.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To prawda. W telefonach nastąpiła już rzeczywista patologia. Ostatnio szukałem telefonu, który by wyłącznie służył do dzwonienia i nawet Pani w POK nie była w stanie za bardzo zrozumieć po co mi coś takiego
    Jest chyba taki telefon i to zupelnie nowy. Motorola Motofone F3. Po prostu nic w nim nie ma. Nawet MMS-ow
    Ostatnio edytowane przez jatzzek ; 19-09-2007 o 13:03
    why waste your time looking for proof?
    what if the answer is never the truth?

Uprawnienia umieszczania postów