Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar mort_subite
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    A czy jeżeli "HDMI jest się standardem" to "łączówki" można dostać za darmo ?
    Sorry, ale kumator mi się chyba trochę zapiaszczył i nie do końca wiem, o co pytasz...??:
    Łączówkę, w rozumieniu "gniazdko w obudowie", masz "za darmo" (czyli de facto wliczoną w cenę urządzenia) w przypadku każdego źródła i odbiornika sygnału video wysokiej rozdzielczości. To raczej oczywiste, podobnie jak w przypadku innych gniazdek. Niewykluczone też, że niektórzy (wszyscy?) producenci źródeł dodają nawet kabelek HDMI, ale tego nie wiem, bo mój - skądinąd zacny - TV pochodzi jeszcze z epoki kineskopów, a DVD niedługo osiągnie pełnoletność :wink:
    BTW Co do osobliwej składni w zdaniu "HDMI jest się standardem", to początkowo napisałem "HDMI staje się standardem", ale jako że w sumie HDMI powszechnie akceptowanym standardem jest, to zmieniłem pierwotną treść tego zdania, zapominając wszakże o usunięciu nieszczęsnego "się".
    Trochę za bardzo offtopicznie się robi...

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mort_subite Zobacz posta
    Sorry, ale kumator mi się chyba trochę zapiaszczył i nie do końca wiem, o co pytasz...??:
    Blad w zdaniu z HDMI sam zauwazyles.
    Zeby bylo jasniej slowo takie jak "łączówka" nie istnieje w jezyku polskim dlatego tez zwrocilem na nie uwage.
    Jak do jasnej ciasnej mamy zrozumiec Twoje wywody skoro uzywasz wlasnej produkcji neologizmow ?
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uprawnienia umieszczania postów