Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta
    (....)
    Tego nie wiesz. Może się okażę, że 40d to totalne nieporozumienie i wstrzymają produkcję do czasu całkowitego poprawienia aparatu (tak tylko gdybam. Nie bijcie )
    No według tego co pisze ten koleś na dpreview to wygląda na coś dokładnie odwrotnego.... ślinka cieknie .

Cytat Zamieszczone przez lempl Zobacz posta
    Mogą wypuścić 3d z 16mpx i bajerami jako 'odpowiedź' na Nikonowskie d3 i jednocześnie zostawić 5d jako entry level FF z ceną w okolicach 1500euro. Wtedy mieliby na rynku cztery puszki FF dla każdego od zaawansowanego amatora wzwyż.
    Możliwości jest dużo coś muszą zdrobić jak nie będą chcieli żeby udziały na rynku dalej spadały. Chyba że są tak zajęci innymi sprawami (wprowadzenie SED), że mają to w d......
    Wprowadzenie FF-a entry level jeśli tego nie zrobi Sony (a raczej nie zrobi) mogłoby mocno namieszać na rynku.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 29-08-2007 o 17:46
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów