Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    o k...
    jak sie boisz to sprzedaj Canona i kup sobie tego nowego Nikona. tzn. za pol roku jak juz bedzie w sklepach.

moj Canon wciaz dziala a jego mozliwosci i jakosc zdjec mi bardzo odpowiadaja. nowy sprzet Nikona bardzo mi sie podoba na papierze, ale nie mam najmniejszego zamiaru zmieniac sprzetu ktory mam, bo mi w zupelnosci wystarcza, nawet jesli jest gorszy.

a ze pol tego forum sra w majty ogladajac folderowe ficzery, nie widzac na oczy zdjecia z D300/D3. so what? dokladnie tak samo bylo z D200. dopoki nie pojawily sie niezalezne testy
    Sprzedawal Canona nie będę z tego względu ze wiąże sie to dla mnie ze zbyt dużymi stratami finansowymi(a dla mnie każdy grosz sie liczy) oraz ze zakupiłem nowy obiektyw (85/1.8) a drugi mam nadzieje ze dojedzie do mnie. Jakoś zdjęć z obecnej matrycy jest jak dla mnie dobra i oczywiście nie wyciągam wszystkiego z aparatu co nie znaczy ze nie mam do niego zastrzeżeń(focus oraz wizjer). Jak pisałem wcześniej i ty też piszesz poczekamy na testy które zweryfikują co naprawdę jest w środku i jak się to sprawuje. Martwię sie dlatego iż jesli bede chciał w przyszlości (conajmniej 2 lata) nowy aparat to chciałbym aby pieniądze były optymalnie wydane.

EDIT!!!!!
    I zaznaczam ze moje frustracje nie są spowodowane tym ze Nikon cos wypuscił tylko jak moj parat dziala
    Ostatnio edytowane przez magix ; 23-08-2007 o 15:44
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

Uprawnienia umieszczania postów