To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Zaloby? Im lepsze aparaty wyda Nikon, tym lepsze beda przyszle Canony!
Czyzby wasze aparaty na wiesc o nowych Nikonach przestaly dzialac, a obiektywy w akcie desperacji dokonaly samookaleczen i porysowaly se przednie soczewki? To samo tyczy sie fanow zoltej firmy. Nie macie innych powodow do frustracji?
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Pozdrawiam, Tomek
Canon LS-120PC II
Moim zdaniem to żadna konkurencja dla 5D. Zobacz ceny 2500-5000$.
To jest oczywiste. Gorzej że D300 kosztuje ile kosztuje, a dostępny będzie dopiero w listopadzie. To oznacza że funkcjonalnie niewiele gorszy 40D będzie przez trzy miesiące sam na rynku i cena nie spadnie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Oj ludzie, mi tam się dobrze robi jak patrze na swoje eLunie i puszeczkę, a jak mi dobrze jak widzę efekty ich pracy i królewiczów w kieszeni :smile: Nowe nikony dobre są i gitara gra, tragedia i załoba byłaby gdyby było do d#@# bo C znowu położyłbym giyry na żyrandolu i nic dobrego by z tego nie wyszło, ciekawe co da nam nowe 5D.....jest bardzo ciekaw.
Pzdr.
Tylko jak na razie od wydania nikona d80 Canon dostaje mocno po 4 literach, co widać jak szybko skończyła sie euforia z pokazania nowego 1Ds oraz 40d a przekształciła sie w lęk ze jednak wybór tego systemu nie był do końca trafiony co napewno wielu użytkowników "C" poczuło.
C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
http://magix.digart.pl/
No mój aparacik ma smutną minę... Jakoś tak łypie tym swoim mętnym okiem...))))
A już słyszałem o żarcikach typu:
// szykuje się zmiana nazwy Canon - wyrzucamy pierwszą literę a na koniec dodajemy "s" - oczywiście do tego słowa należy dodać "sprzedaży". //
To tak w ramach żartu oczywiście