Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

No Panowie Canon chyba w końcu zrobił porządny krok do przodu (40D) tylko pozostaje pytanie czy nie zrobił też małego kroku do tyłu jeśli chodzi o szumy na wysokim ISO (chyba zbliża się nieuchronnie koniec możliwości formatu APS-C, chodzi mi o to że technologia poprawy jakości matryc chyba nie nadąża za ciągłym dokładaniem pixeli na tą samą powierzchnie), mam nadzieje że niedługo pojawią się jakieś w miarę rzetelne porównania obrazu z 30 i 40d na różnych ISO....chyba że pierwsi posiadacze tej puszki z forum pokusili by sie o porównanie a nie wątpię patrząc na napięcie powstałe wraz z pojawieniem się 40D iż niedługo będzie trzeba czekać na tokowych śmiałków

Pozdrawiam
    C - lustra, szkła i błysk

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez albercikk Zobacz posta
    No Panowie [...] (chyba zbliża się nieuchronnie koniec możliwości formatu APS-C, chodzi mi o to że technologia poprawy jakości matryc chyba nie nadąża za ciągłym dokładaniem pixeli na tą samą powierzchnie)
    Ledwo nas Kubaman wyciął z wątku, a już kolejny prorok wieszczy "krajziz" Widać jest jednak "społeczne zapotrzebowanie" na dyskusje techniczne...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów