Pokaż wyniki od 371 do 380 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    to kwestia nazewnictwa, nie traktował bym jednak samych sensorów fotoelektrycznych na podłożu z przewodami jak matrycy. Matryca ma jeszcze mikrosoczewki, filtr AA, filtr barwny, przetwornik A/D. Doświadczenie pokazuje, że to właśnie tu tkwi cała różnica, bo przecież zrobić sensory to Sonolta potrafi równie dobrze co Canon.
    To właśnie (że "matryca" to taki kombajn, w którym jest wiele składowych wpływających na końcową jakość) miałem na myśli pisząc, że wszyscy po trochę mogę mieć rację - dzięki.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez BobbyH Zobacz posta
    Takie banalne pytanie na kiego wałka wy tak lejecie wode o rozmiarach matryc szumach...itd...tu soczewki na siebie dochodza tu ziarno wieksze...masakra zamiast sie albo cieszyc ze wyszlo cos nowego bo bardziej sprosta waszym wymaganiom lub nie to dyskutujecie o mega malowartosciowych tematach o ktorych malo kto i tak ma pojecie...

oczywiscie bez urazy tylko tak chcialem zapytac poprostu....
    Ja się oczywiście cieszę, co nie przeszkadzać mi (i Kolegom) snuć rozważań o technologii, która stoi za tymi zmianami.
    O czy małowartościowe - no tu byłbym ostrożniejszy w ocenie (nawet bez urazy).
    Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 21-08-2007 o 14:33 Powód: Automerged Doublepost
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów