to sa chyba zdjęcia z oficjalnej premiery 40d...
http://www.ofertaforum.onyx.pl/ze2adruk
oficjalne wypuszczenie na rynek japoński to 31 sierpnia
to sa chyba zdjęcia z oficjalnej premiery 40d...
http://www.ofertaforum.onyx.pl/ze2adruk
oficjalne wypuszczenie na rynek japoński to 31 sierpnia
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Dziwi mnie to, ze Canon wybiera taki czas na premiere swoich aparatow. Jak dla mnie poczatek wrzesnia to bardzo pozno i jest to prawie jak dla mnie „martwy sezon”. Nie foce w jesieni i zimie tak czesto jak na wiosne, lato. Patrzac na Europe, to Canon troche traci, bo jak bede zmienial body, to dopiero w przyszlym roku na wiosne, jak ceny pojda ostro w dol. Najwyrazniej rynek Canona nie jest na Europe przewidziany.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Drozdi - pół świata własnie wchodzi w czas wiosny i lata :-)
Ale to chyba dobrze z twojego punktu widzenia? Wiosną 40 d będzie tańsze więc mniej za niego zapłacisz po pół roku od premiery..... Gdyby wypuścili go 1 maja to byś dopiero przepłacił za supernowość.....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Hmm..., to zależy co kto lubi fotografować. Dla mnie osobiście "martwy letni sezon" wreszcie się kończy i coraz bliżej jesieniKrajobraz robi się wówczas ciekawszy, rano mgły, nie trzeba tak wcześnie wstawać na wschód słońca. Mniej ludków włazi w kadr
Martwi mnie tylko czy dystrybutorzy u nas wyrobią się odpowiednio wcześnie.
Ostatnio edytowane przez DigiFoto ; 20-08-2007 o 11:33
bo wydzielę do tematu "martwy sezon" :>
Ciekawe czy funkcja Live View będzie działać po podpięciu jakieś manuala na M42x1. W opisie są wyszczególnione dwa tryby ostrzenia w Live View - Manual i Autofocus (Live View image interrupted for AF). Gdyby to ładnie działało z manualnymi bez elektroniki to stałki Zeissa pójdą u mnie w ruchNowa matówka do ręcznego ostrzenia to też obiecujący dodatek.