Strona 123 z 182 PierwszyPierwszy ... 2373113121122123124125133173 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 221 do 1 230 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Było .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

Moze Was to zmartwi, moze ucieszy, lecz Canon podobno ma wstrzymac prezentacje 5D MII w pierwszej polowie tego roku i zaprezentowac go dopiero jesienia. Podobno z powodu licznych poprawek, ktore staly sie obowiazkowe dlatego, iz konkurencja poszla ostro do przodu i zaskoczyla nieco Canona. Albo ubozsza wersja teraz, albo poprawiona na jesien. Moj szef jest aktualnie na spotkaniu w USA i wlasnie od niego dostalem takiego maila. Duze prawdopodobienstwo iz bedzie 450D juz teraz. Prawdopodobnie jest mozliym to, iz wyjda dwie wersje 5D MII, jedna nieco bardziej ekonomiczna teraz, a jesienia lub za rok, zmodyfikowana i bardziej zaawansowana.

Zdrowko

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukep Zobacz posta
    Prawdopodobnie jest mozliym to, iz wyjda dwie wersje 5D MII, jedna nieco bardziej ekonomiczna teraz, a jesienia lub za rok, zmodyfikowana i bardziej zaawansowana.

Zdrowko
    Coś zle szef usłyszał....... jak taki gigant mógłby się dopuścić czegoś takiego......albo nowy dobry produkt albo wcale, nikon przytupał ostro i nie ma już miejsca na olewkę. Zresztą po takiej akcji Canon zostałby zjedzony przez obserwatorów, testerów itp.......

Pzdr.

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Coś zle szef usłyszał....... jak taki gigant mógłby się dopuścić czegoś takiego......albo nowy dobry produkt albo wcale, nikon przytupał ostro i nie ma już miejsca na olewkę. Zresztą po takiej akcji Canon zostałby zjedzony przez obserwatorów, testerów itp.......
    Pzdr.
    Jasne ze taki gigant jak Canon moze olewac klientow. A co robi od dluzszego czasu?? Czy p....ny print button zamiast MLU, i setki innych przykladow to nie jest przyklad olewania??
    Nikt z nas tu nie wie czym sie kieruja ksiegowi w tej firmie. Jak im obrot w foto rosnie 5% rocznie to pewnie szczaja ze szczescia, nie widzac ze w tym samym czasie im 5% tortu rocznie ubywa. To w koncu tylko ksiegowi. Nie wymagajcie za duzo.......

Z drugiej strony, jakos nie wierze, ze za produkcje 5DmII, 3D, 7D czy jak to sie tam bedzie nazywac, wzieli sie premierze D3/D300 bo sie przestraszli. Ide o zaklad, ze na polkach dzialu R&D stoi rzadek roznych rozwiazan prawie gotowych. Teraz musze z tego tylko cos wybrac i zlozyc takie zabawki, ktore podlug pokretnej logiki ksiegowych, beda odpowiednia odpowiedzia na zmiany na rynku.

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A może będze odwrotnie . Teraz model bardziej zaawansownay FF + 450D, a na photokinie prawdziwy następca 5D, takie 20D->30D + nowy marek 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Teraz model bardziej zaawansownay FF
    Coś takiego bardzo by mnie ucieszyło

Pzdr.

Domyślnie

wlasnie dostałem maila od dziadka, który strugał ostatnio model matrycy do nowych canonow i mowi ze bedzie super wypasiona matryca w nowych puszkach...
    ma w ogole nie szumiec... sprawdzał ze pracuje bardzo cichutko i nic a nic nie szumiała...

a tak na powaznie bedzie dobrze

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta

Pzdr.
    Akcjonariuszy... :-)
    I to nie chodzi już o straty finansowe, tylko o PR i marketing.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Dopiero zaczyna Awatar JAZ
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski Zobacz posta
    Jasne ze taki gigant jak Canon moze olewac klientow. ... Teraz musze z tego tylko cos wybrac i zlozyc takie zabawki, ktore podlug pokretnej logiki ksiegowych, beda odpowiednia odpowiedzia na zmiany na rynku.

Marcin

Ty z swoją logiką pewnie używasz tylko 1Ds MKIII i samych L-ek (najdroższych)? Koszt sprzętu dla ciebie nie gra zupełnie roli?
    Jeździsz Ferrari i Maybachem, a na obiad szampan i ostrygi?

To jest życie!
    350D + grip, EF-S17-85 IS, EF70-200/2.8L IS, 580EX,

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JAZ Zobacz posta
    Ty z swoją logiką pewnie używasz tylko 1Ds MKIII i samych L-ek (najdroższych)? Koszt sprzętu dla ciebie nie gra zupełnie roli?
    Jeździsz Ferrari i Maybachem, a na obiad szampan i ostrygi?

To jest życie!
    ??
    Moglbys napisac co masz na mysli, bo nie za bardzo zalapalem.

Napisalem, ze uwazam ze Canon olewe klientow, oraz ze mysle ze ma w zanadrzu duzo rozwiazan, ktore moze dosyc szybko wdrozyc do produkcji, i nie musi sleczec nad ich projektowaniem od zera, zeby odpowiedziec na to Co pokazal np. Nikon.

A Ty mi wypominasz, ze podlug mojej logiki musze uzywac Ds'a, i wozic sie Maybachem z bagaznikiem pelnym L-ek.??

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Strona 123 z 182 PierwszyPierwszy ... 2373113121122123124125133173 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów