Na wszystkich - bo w momencie ustalania warunków ekspozycji i ostrości będziesz miał przysłonę f/4. A dopiero w momencie robienia zdjęcia obliczoną/ustawioną na potrzeby zdjęcia.
Wracając do tematu i folgując wyobraźni, to można by powiedzieć, że Canon nie chciał dobić Nikona w ostatnich latach...
A przy okazji spytam, czy ktoś z Was orientuje się na ile reprezentatywne są fora dla ogółu klientów? Zastanawia mnie ilu potencjalnych klientów kieruje się dyskusjami na nich, a ilu wygoogluje sobie recenzje i na nich się opiera...
EOS - conditio sine Kwanon...
w zaprzyjaznionym sklepie juz sa ceny, tak ze w tym tygodniu bedzie mozna zmacac ta nowosc- 40D
40D
body- 1275€
17-55 IS- 1675€
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
że szkło o stałej jasności f/4 będzie wykorzystywać krzyżowy AF - pytanie tylko czy na wszystkich ogniskowych czy tylko od f/4 do f/5.6 ?Bahrd dzienks!O taką odpowiedz mi chodziłoNa wszystkich - bo w momencie ustalania warunków ekspozycji i ostrości będziesz miał przysłonę f/4. A dopiero w momencie robienia zdjęcia obliczoną/ustawioną na potrzeby zdjęcia.)))))
Nie wierze,aby canon wypuscil nowy model gorszy od poprzednika,dlatego nie czekam na testy czasopism sponsorowanych przez nikona i kupuje body jak zawita do sklepu.
CANON
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu