Przede wszystkim to powinni odświeżyć 100-400, bo tu IS już bardzo stareńki. A jak by go jeszcze optycznie poprawili to bym był bardzo szczęśliwy - czekam!!! - hej słyszycie tam
.
No i moje ukochane 20/1.8 L też czekam!.
Także mają co robić w tym Canonie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Eee tam zoom ja chce stałkę .
Canon ma poprawić większość szerokich i mam nadzieję, że coś takiego tam się znajdzie.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 25-09-2007 o 20:08
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner
Dla osób którym wciąż mało pikseli Canon szykuje coś takiego: http://www.photoscala.de/node/3304.
Rozmiar APS-H 52 MPX. Wielkość pixla3,2x3,2 µm.
Na standardowym cropie też wychodzi niezła rozdzielczość coś ok.33 Mpx. A mówią, że 12 Mpx na APS-C to za dużo
.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 29-09-2007 o 01:39
Kapitan Wagner
Na ebayu zaczyna się powoli wyprzedaż 5d.
Zdaje się, że niedawne przechrzty wracają do matecznika i d3![]()