Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: 5D (zestaw) czy 30D (zestaw)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Tylko wiesz co... jesli masz te 2x2GB to sprzedaj je i kup sobie cos wiekszego albo 4GB. robiac w rawach przy 5D (ale same rawy a nie +JPG) na 4GB mozesz zrobic okolo 220 fotek. Przy 2 Giga zrobisz okolo 100 prare. No chyba ze robisz bardzo malo zdjec. Ja robie czasem i 300-400 fotek na koncertach (zwlaszcza gdy laczone) i żonglerka kartami jest denerwujaca. Bierz 5D! przy 30 D zeby miec szeroko bedziesz musial kupowac obiektywy EF-S ktore przy ewentualnej zmianie puszki nie beda pasowac. Przy pelnej klatce nie ma problemu a jakbys kiedy potrzebowal zmiany puszki na cropowa to obiektywy tez beda pasowac (chociaz ogniskowe beda inne)
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    ... żonglerka kartami jest denerwujaca. ...
    Taki mały OT. Polecam etui tego typu.
    http://www.allegro.pl/item223669152_..._sd_xd_ms.html Zapełnioną wkładasz odwrotnie, nie masz potem wątpliwości czy ta akurat jest pusta. Jedna operacja otwarcia etui zamiast szukania i otwierania dwóch pudełek. Niby drobiazg, ale ja sobie cenię. Polecam.

Co do tematu. zestaw nr 1, zdecydowanie.
    Smiena 8M

Uprawnienia umieszczania postów