Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: Canon 400D czy warto?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar popi
    Miasto
    Poland

Domyślnie

heh przesiądziesz się na coś lepszego to podsumujesz ze fotki z 400D były mniej śliczne. fakty są takie ze tak samo jak 350D, 400D jest wykonany z tandetnego plastiku (jak koreańskie samochody). Miałem 350D i trzymało się go dziwnie...... była to moja pierwsza lustrzanka cyfrowa i jak ją kupiłem to się podniecałem. Po przesiadce uznałem ze nie było czym. Teraz szykuję się na kolejną przesiadkę na 40D (NO OFFENCE)
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
    Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi Zobacz posta
    heh przesiądziesz się na coś lepszego to podsumujesz ze fotki z 400D były mniej śliczne. fakty są takie ze tak samo jak 350D, 400D jest wykonany z tandetnego plastiku (jak koreańskie samochody). Miałem 350D i trzymało się go dziwnie...... była to moja pierwsza lustrzanka cyfrowa i jak ją kupiłem to się podniecałem. Po przesiadce uznałem ze nie było czym. Teraz szykuję się na kolejną przesiadkę na 40D (NO OFFENCE)
    Ale to nie jest pierwsza lustranka cyfrowa jaką miałam okazję robic foty.
    Ja moja decyzję przemyślałam i wiem że wolę zainwestować w obiektywy niż w body a za jakis czas pewnie body wymienie ale nie z powodu "kiepskich " zdjęć a poprostu zurzycia materiału.
    Cały czas się dowiaduje że zakup 400d to był błąd tylko dlaczego wszędzie jest porównywany z d80? to chyba coś znaczy ?

Uprawnienia umieszczania postów