o 5.30 będziemy już na stanowiskach![]()
o 5.30 będziemy już na stanowiskach![]()
„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
Henri Cartier-Bresson
nie macie nie przeciwko zebym sie dolaczyl?
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Mnie jednak nie będzie mam goraczkę i boli mnie gardło. Pijade za to chyba do Malborka i tam przy okazji odwiedzin cos pofocę.
A na wasze fotki czekam niecierpliwie.
Ja niestety też nie dam rady. Za dużo pracy, za mało snu...
to wyspisz sie jak wrocisz![]()
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Szkoda, że w ten weekend siedzę na Mazowszu ale gdybyście pomyśleli o następnym weekendzie to byłoby sympatycznie.
Muszę jeszcze obrobić zdjęcia z poprzedniego pleneru btw fajnie rysuje ten Pentax.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Nie wiem, ile osób zdecydował się na podróż retro-pociągiem do Kościerzyny, ale przypominam, że ostatni wyjazd jest jutro o godzinie 9:30 ze stacji Gdynia Główna. Bilety jeszcze są. Postój w Kościerzynie - 3 godziny. Informacje o atrakcjach na http://www.parowozownia_koscierzyna.republika.pl/.
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
Słońce nas olało, było coś różowego przez chwilę, ale to bardziej Marsa przypominało. Ale było ciepło i spacer się udał. Do portu akurat wchodził wielki szwedzki samochodowiec. Przywiózł nam świeżą partię Daewoo. Szkoda Maciek że Cię nie było. Następnym razem...
Czekaliśmy z niecierpliwością na wielką pomarańczową kulę
A pokazał nam się Mars
Za to z okolicy pomnika widok był dużo ciekawszy
I jak zwykle pamiątkowe zdjęcie z plenerku
„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
Henri Cartier-Bresson
Super że spacer sie wam udał.Jak wstałam pomyslałam że pogoda wam niedopisała.ja zdjęć z Malborka jescze nie mam na kompie ale myslę że cos dobrego tez tam sie znajdzie( o ile przestane trzęść ręka albo kupię statyw bo masa zdjęć niewyraźnych )
No rzeczywiście słońce spłatało Wam figla, ale statek ładny złapaliście.