Pokaż wyniki od 1 do 10 z 100

Wątek: zablokowali sprzedaż 1d mark III ???

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    (...)
    Podzielam ten skrajny optymizm - częściowo - bo z drugiej strony, na chłodno, można i należy zauważyć, że prestiż (a i elementarna uczciwość i etos inżynierski) wymaga, aby to naprawić i koniec!
    Wspominałem o konkurencji?
    Wiesz to nie optymizm oni nie mają wyjścia . Z drugiej strony te współczesne aparaty są już tak skomplikowane, że nie zdziwiłbym się jakby sami konstruktorzy się w tym gubili. I być może dlatego to tak długo trwa.
    W kwestii optymizmu to ciekawe czy ktoś tam popełni sepuku ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz to nie optymizm oni nie mają wyjścia . Z drugiej strony te współczesne aparaty są już tak skomplikowane, że nie zdziwiłbym się jakby sami konstruktorzy się w tym gubili. I być może dlatego to tak długo trwa.
    W kwestii optymizmu to ciekawe czy ktoś tam popełni sepuku ?
    No co Ty! Mam nadzieję, że nie... Chciałbym raczej usłyszeć niedługo, że: "[Mk III], it's coming back in a big fucking way!"

W opisie 1Ds MkIII piszą, że AF niby ten sam, ale "The AI SERVO AF algorithm has been optimized to match the continuous shooting speed
    of the EOS-1Ds Mark III, approximately 5 fps.
    "

A że skomplikowane? Prawda, ale ja myślę, że zabawa dopiero się zaczyna!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów