-
Uzależniony
Sven, ja się nie pocieszam bo aparatu klasy 5D nigdy się nie pozbędę. Po prostu myślałem o tym by z czasem zamienić swoje 20D na tego Marka i to do pewnego typu zdjęć. Do innych zdecydowanie wolę mieć pełną klatkę.
Ja po prostu bardzo chciałem mieć to body i dorwałem się do niego w czasie, kiedy swojego pewnie jeszcze nie kupiłeś. Jakie miałem uwagi to od razu o tym napisałem i wcale nie robiłem tego z radością a raczej z przykrością bo bardzo poważnie myślałem i nadal myślę o zakupie tego modelu.
Mój kontakt z Markiem był dość przelotny (choć "testowałem" go dwukrotnie) i nie będę polemizował z właścicielem robiącym zdjęcia na codzień. Niemniej jakością i ostrością mnie nie powalił i to jest dla mnie fakt. Nie dlatego, że była zła, ale dlatego, że na 5D W TYCH SAMYCH MIEJSCACH NA TYCH SAMYCH SZKŁACH wyszło mi to lepiej. Być może nie umiem robić zdjęć Markiem.
A co do dostępności to można go kupić, oczywiście nie na naszym rynku i nie tak od razu, ale można. Mój znajomy ma sklep foto, bardzo dobre kontakty w Niemczech i nawet proponował mi sprowadzenie tego modelu. Ja jednak poczekam aż go ostatecznie usprawnią a teraz wolę dokupić lepsze obiektywy.
Pozdrawiam.
Uprawnienia umieszczania postów