Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Wątek: Nowy Aparat Droga do wyboru 30D

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amesab Zobacz posta
    Nie bede jej reklamowac jezeli napisze ze to wwwshopdigitalcorp.com.
    Widze ze jestes jednym z wielu ktorzy nie doprosili sie o tracking number i gdzie czas dostawy jest dlugi:
    http://www.resellerratings.com/store/shopdigitalcorp

amesab
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Widze ze jestes jednym z wielu ktorzy nie doprosili sie o tracking number i gdzie czas dostawy jest dlugi:
    http://www.resellerratings.com/store/shopdigitalcorp
    Wczoraj dodzwonilem sie tam po dlugich bojach. Bylem przelaczany w nieskonczonosc do innych osob. Nie moglem uzyskac zadnych informacji mimo ze tydzien wczesniej uslyszalem ze przesylka byla wyslana do mnie 16 sierpnia i powinna dotrzec do 25 sierpnia.
    W koncu nie wytrzymalem. Zaczalem dzwonic raz po razie za kazdym razem przypominajac ze rozlaczanie i przlaczanie na "on hold" kogos kto dzwoni z Irlandii na 20min to nienajlepszy numer.
    Po 10-15 probach udalo mi sie trafic na osobe z ktora korespondowalem wczesniej pana Anthony Costelano. Szczescie trwalo krotko. Dowiedzialem sie ze Oni nie produkuja aparatow tylko je zamawiaja (dziwne ) i ze jak moge tak rozmawiac a tak wogole to 30 d w tej chwili nie maja i nigdy nie zostal on do mnie wyslany.
    Otrzymalem "tracking number" i brak odpowiedzi na to ze ktos mnie wprowadzil w blad.
    Widac ze review o tej firmie nie wzielo sie znikad. Szkoda ze kulawy support tak psuje jej imie. To problem latwy do wyeliminowania. Reszta jest ok.
    Dzis dostalem ( z Wielkiej Brytanii) karte 4gb Extreeme IV i czekam na reszte.
    Juz nie licze czasu tylko mam nadzieje ze przesylka bedzie ok.

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

amesab, trzeba bylo kupic na ebayu u jakiego sprzedawcy z HK, np kea-photo, doszloby ci kurierem w 4 dni, gwarancja swiatowa, tanio itp. Sam kupowlem w HK u niego pare szkiel i jest naprawde super, max 4 dni.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

amesab
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    amesab, trzeba bylo kupic na ebayu u jakiego sprzedawcy z HK, np kea-photo, doszloby ci kurierem w 4 dni, gwarancja swiatowa, tanio itp. Sam kupowlem w HK u niego pare szkiel i jest naprawde super, max 4 dni.
    Szkoda ze nie posiada 30D w sprzedazy. Mam nadzieje ze moje boje komus sie przydadza.

Miasto
    Scotland

Domyślnie

ale ma 40D juz - sprawdzalem mial tylko canona 5d i 400d o dziwo
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

amesab
    Guest

Domyślnie

ale ma 40D juz - sprawdzalem mial tylko canona 5d i 400d o dziwo
    Poniewaz zaczynam przygode z cyfrowkami nie mam zamiarru byc pionierem. Wole cos co jest w powszechnum uzytku. Zaoszczedzi mi to sporo czasu i ewentualnych problemow.
    Spodziewam sie aparatu przed 12 wrzesnia i tak niech zostanie.

Miasto
    Scotland

Domyślnie

spoko spoko z 30tki bedziesz zadowolony na maxa mnie te parametry 40tki podobaja sie dosyc, ale zniecheca ten telewizor z tylu - masakra, w marku III to jeszcze ujdzie, ale mysle ze optimum dla lustrzanek bez gripa to 2.5 a nie 3 cale. To tak jakby do budki dla ptakow probowac wprowadzic psa Za malo miejsca, przyciski juz prawie spod spodu zrobili, ale jeszcze jakims cudem udalo im sie znalezc miejsce na dole na tylniej sciance. Moze i fajna maszyna, ale jak juz cos - czekam na nastepny model
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Greyadder
    Guest

Domyślnie

spoko spoko z 30tki bedziesz zadowolony na maxa mnie te parametry 40tki podobaja sie dosyc, ale zniecheca ten telewizor z tylu - masakra, w marku III to jeszcze ujdzie, ale mysle ze optimum dla lustrzanek bez gripa to 2.5 a nie 3 cale. To tak jakby do budki dla ptakow probowac wprowadzic psa Za malo miejsca, przyciski juz prawie spod spodu zrobili, ale jeszcze jakims cudem udalo im sie znalezc miejsce na dole na tylniej sciance. Moze i fajna maszyna, ale jak juz cos - czekam na nastepny model
    do odwaznych swiat nalezy. Kolumb nie bal sie nowego modelu karaweli

Zablokowany

Domyślnie

A propos telewizora w 40d - mam podobne odczucia. LCD 30 - tki zupełnie optymalny. A propos gripa w 20/30 - miałem w obu. Kobyła robi się wówczas straszna. Więc kupując 20d sprzedałem gripa i teraz focę bez. Oczywiście daje radę, ale... grip raz założony nieco uzależnia, przynajmniej w moim przypadku. Wygląda mi więc na to, że w najbliższych 2-3 miesiącach bge2 wróci do mojego body. Na szczęście nie za 600, ale góra za 520 pln, mam taką możliwość wyrwania nówki od znajomego handlującego sprzętem

Miasto
    Scotland

Domyślnie

hehe, nie wiem, w sumie az tak energii nie potrzeba w 20D np, natomiast jest za co zlapac, z gripem to musi ladnie wazyc
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów