Pokaż wyniki od 11 do 20 z 54

Wątek: Nowy Aparat Droga do wyboru 30D

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    Zgadzam sie z tobą gwozdz co do porównania. Fakt nie miałem w zyciu 30d+grip tak więc nie wiem jak sie trzyma ale skoro mówicie że do kitu no to faktycznie tak jest. Co do samochodowych porównań chciałbym aby po zdaniu na prawko czekało na mnie na parkunku super auto ale czy bede umiał tym jezdzić????? astrą to może da radę jezdzić ale czy takim np. viperem bedzie umiał??? chodziło mi o to zeby na poczatek nie wydawać dużo kasy na body tylko później jak juz sie złapie bakcyla. Nie mów mi że 400d jest do banii bo robiłem nim trochę zdjęć i było ok..
    Kolego szanowny czy uważasz, iż 30D wśród aparatów to odpowiednik viper w branży samochodowej ?
    Wiem doskonale o co Ci chodziło i uważam, iż tak podchodzić można do szkieł. Przy czym tez nie warto kupować na przeczekanie a lepiej porządne (w granicach rozsądku), wtedy gdy już człowiek ma sprecyzowane czego oczekuje i wie że go to bawi. Ale tu można mieć do czynienia z naprawdę sporymi kwotami. Natomiast przy obecnej różnicy w cenie między 400 a 30 nie wydaje mi się aby warto było autora wątku na siłę przekonywać iż lepszy będzie dla niego aparat słabszy, niż on sobie założył. To On sam wie najlepiej na co go stać.
    Nigdzie nie pisałem iż 400 jest do banii więc proszę mi tu nie wciskać!
    Ostatnio edytowane przez Zigi ; 14-08-2007 o 12:38
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Uprawnienia umieszczania postów