Pokaż wyniki od 1 do 10 z 54

Wątek: Nowy Aparat Droga do wyboru 30D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

spoko spoko z 30tki bedziesz zadowolony na maxa mnie te parametry 40tki podobaja sie dosyc, ale zniecheca ten telewizor z tylu - masakra, w marku III to jeszcze ujdzie, ale mysle ze optimum dla lustrzanek bez gripa to 2.5 a nie 3 cale. To tak jakby do budki dla ptakow probowac wprowadzic psa Za malo miejsca, przyciski juz prawie spod spodu zrobili, ale jeszcze jakims cudem udalo im sie znalezc miejsce na dole na tylniej sciance. Moze i fajna maszyna, ale jak juz cos - czekam na nastepny model
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Greyadder
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    spoko spoko z 30tki bedziesz zadowolony na maxa mnie te parametry 40tki podobaja sie dosyc, ale zniecheca ten telewizor z tylu - masakra, w marku III to jeszcze ujdzie, ale mysle ze optimum dla lustrzanek bez gripa to 2.5 a nie 3 cale. To tak jakby do budki dla ptakow probowac wprowadzic psa Za malo miejsca, przyciski juz prawie spod spodu zrobili, ale jeszcze jakims cudem udalo im sie znalezc miejsce na dole na tylniej sciance. Moze i fajna maszyna, ale jak juz cos - czekam na nastepny model
    do odwaznych swiat nalezy. Kolumb nie bal sie nowego modelu karaweli

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greyadder Zobacz posta
    do odwaznych swiat nalezy. Kolumb nie bal sie nowego modelu karaweli
    nie bal sie bo nie posiadal poprzedniego modelu ktorym mogl poplynac wiec to nie argument

wg mnie przesiadanie sie z 30D na 40D ma sens kiedy czlowiek jest zmuszony do wymiany aparatu, tak samo jak bez sensu bylo sie przesiadac z kilku kilkunasto miesiecznego 20D na 30D. jesli juz schodzic z 30 to na cos zdecydowanie lepszego, jak piatka czy jedynki, bo przeciez to bardzo dobry aparat ktorym da sie robic swietne zdjecia, o ile sie potrafi
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów