Pokaż wyniki od 331 do 340 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmaciak Zobacz posta
    Technicznie, czy licencyjnie?
    Technicznie to jest sztuka dla sztuki, pracować (ani - o zgrozo - GRAĆ!)) się na takim Frankensteinie nie da...

Ze wskazaniem na "IMHO"
    Nie, nie ze wskazaniem na IMHO. Jest oczywiste, że jeżeli masz kupić maka na którego NIE MA potrzebnego Ci oprogramowania - to jesteś idiotą. Jeżeli jest w wersji makowej - a ten wątek akurat jest o takim przypadku - to nikt normalny nie kupi maka po to, żeby postawić Windowsy i pecetowego Photoshopa. Ja to już przerabiałem parę razy u znajomych, którzy się przesiedli na maka (w drugą stronę nauka migracji nie zanotowała): kupuję wypasa maczka bo jest trendy (autentyczna argumentacja: jest MODA na maki ), instaluję Windowsy bo na maka nie ma softu, mijają 2 miesiące - i nagle okazuje się, że te Windowsy są nieużywane, bo jednak soft na maka jest, w dodatku jakieś ładniejszy, mniej się wywala, nie pyta ciągle "are you sure?" i jest po prostu przyjazny. A że te kompy są kupowane jednak do pracy, nie do grania - to przekłada się po prostu na kasę i komfort pracy. Tyle razy widziałem takie akcje, że nawet nie chce mi się o tym pisać...
    Zresztą - sprzedaż laptopów Apple poszła w górę właśnie dlatego, że pececiarze się przesiadają (najszybszy laptop z Vistą - MacBook Pro )

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    poproszę moderatorów o zwrócenie koledze uwagi bo pozwala sobie na chamstwo wobec mojej osoby pierwszy złośliwie przekręcił mój login
    Ty zacząłeś, przeczytaj jeszcze raz swoje posty. Jesteśmy kwita. Złośliwości mnie nie ruszają.
    Ostatnio edytowane przez Jester ; 31-03-2008 o 10:56 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów