bede nudny, ale zapytam sie jeszcze raz - jak wyglada sprawa gwarancji MACow i programow serwisowych w Polsce. Jak ktos wie, niech napisze slowko.
Gdybyś przeczytał moje wcześniejsze posty, zauważyłbyś, że sam napisałem o braku AutoCada i że nie namawiałbym architekta w Polsce na ten system. Ale na tej podstawie nie oceniałem, który system jest lepszy... Zrozum wreszcie, chodzi jedynie o to, by pisać prawdę o jednym i drugim systemie. Nie zaś głodne kawałki i slogany bez pokrycia, tak jak to już dzisiaj było z dvd, ze statystyką, grami itp.
coś o mnie http://web.mac.com/tmaku/
W takim celu, że w moim (tfuj) "zwykłym" PC zmieniam kartę graficzną co dwa lata, bo lubię sobie pograć z w miarę przyzwoitą wydajnoscią.
Więc co prawda iMac'i, jako "designerski" PC, mi się podobają jeśli chodzi (własnie) o design, to następny będzie niestety włąsnoręczny składaczek.
Koniec, kropka.
Pozdrawiam, Tomek
Canon LS-120PC II
Ostatnio edytowane przez Riccardo ; 31-03-2008 o 00:37 Powód: Automerged Doublepost
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
panowie nie odkrywamy ameryki spór Mac Vs PC jest stary jak obie platformy i zaczął się jeszcze jak PC nie miały interfejsu graficznego i można było tyko odpalić Prince of Persja i Alley Cat... w VGA
nawet Umberto Eco w swojej książce "Zapiski na pudełku od zapałek (1993)" poświęcił tej paranoi cały rozdział... oczywiste jest że Microsoft zrzyna wszystko z OS, a sukces i popularność PC podyktowana jest tylko i wyłącznie niską ceną...